Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Veřejnému mínění se občas musí trochu pomoci. Bohužel, v roce 1998 se to poněkud vymklo z rukou a teď se korejskému prezidentovi Leemu vysypal kostlivec ze skříně přímo do náručí. Navíc ti, kteří stáli za tragédií z minulosti, jsou stále politicky aktivní a svojí moc neváhají znovu použít. Proč byl spáchán atentát na prezidenta? Kdo za ním stál? A co se doopravdy stalo v roce 1998? To se po tragické smrti svého otce snaží zjistit člen prezidentské ochranky Han Tae-Kyung. Čekají ho 3 x 3 dny plné nebezpečí, intrik, zrady a nekončící akce. (Krysap)

(více)

Recenze (4)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Three days se ze všech korejských seriálů, které jsem dosud viděla, nejvíc podobá těm americkým. Je tu tolik chyb, které divák musí přehlížet, a tolik nesmyslností, až jsem se tomu občas musela smát. Většina herců nehrála špatně, ale tím, že museli v některých scénách dramatizovat, aby divák dostatečně pochopil jak moc je situace vážná a uděl "ha", ta herecká úroveň dost padla. Líbil se mi hlavně prezident, záporák a policistka. Micky ten to u mě má jasný, ale pořád platí, že ho mám radši ve veselejších rolích. Kdyby se chtěl člověk logicky zamýšlet nad scénářem, asi by si hodně pobrečel. Na druhou stranu jsem se za celou dobu nenudila, a to ani ve chvílích, kdy se řešila politika. Ne, IRIS to fakt není, ale jednou se to vidět dalo a i přes všechny ty vady a chyby mě to bavilo. Jednu hvězdičku dávám za Mickyho, druhou za úžasnou hudbu, která v tomhle případě udělala fakt hodně, a třetí za prezidenta. Zpočátku jsem to viděla na vyšší hodnocení, ale to nadšení v průběhu jaksi vyprchalo. 3,5* ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Seriál se tak trochu inspiroval americkým dílem 24 hodin, ale to mi vůbec nevadí. Akční (byť trochu klišoidní) zápletka o souboji mocného zbrojního konglomerátu a prezidenta, který náhle nalezl svědomí je napínavá, má dobře vypointované cliffhangery. Micky Yoo-chun jako agent Han-Tae Kyung sice občas dostává na budku, ale většinou umí rozpoutat solidní akční peklo a svoje soupeře nešetří, v seriálu vyniká (když si odmyslíme nemožný účes:). Nepochybuji, že mnozí seriál budou rádi sledovat, nechají se strhnout napětím a další díly se stanou nutností. Jenže nějaké vady na kráse tato série má, i když charaktery na obou stranách barikády dovedou občas překvapit lstivým, nečekaným jednáním, někdy se chovají naivně a jsou na pěst. Těch kopanců ve výstavbě děje, jednání postav na mě bylo někdy moc... Navíc v hereckém obsazení vynikly jen některé charaktery (prezident, zvláštní státní zástupce, tajemník prezidenta), zbytek byl slabý, nevýrazný, vyloženě se tam nehodil (šéf tajné služby, agentka Lee Cha-Young). Záporák je velice šílený a exaltovaný hodil by se více do anime. Spíše jako fanservis působila policistka Yoon Bo-Won (Park Ha-Sun), byť se taky umí pár solidně ohnat po protivnících tím správným způsobem. Plusem je jednoznačně instrumentální stránka OST( z písní se mi líbí akorát ty 2 rapové skladby, zejména ending má koule). Není to špatný seriál, ale podle mě nemá potenciál na reprízu, v rámci žánru znám lepší. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Tleskám. Přesně podle mýho gusta - samá politika a v každým díle i pořádnej kus akce. Navíc uječený songy omezený na minimum. Původně jsem si myslela, že název odpovídá počtu dní potřebných ke shlédnutí, ale stihla jsem to za den a půl. Nedalo se přestat. Jasně, občas tam byly docela solidní lapsy (padouši co nosí uniformy a používají auto s logem svýho sponzora, podepsaná elektromagnetická bomba, telefononování si politků s padouchy osobními mobily, bitka o zničení tištěný verze dokumentu a ignorování toho, že v kompu je originál v zaheslovaným wordu (sic!) atd.), ale to mi nedokázalo zkazit zážitek z vynikajícího příběhu plnýho politikaření, podrazů, konspirací a hlavně AKCE. Prvních pět dílů je jedna velká akční jízda, u který jsem musela funět blahem. Yoo-chun opět předvedl, že je velmi solidní herec, velmi pěkně mu přihrávala Park Ha-Sun jako policistka Yoon. Ostatní taky dobře vybraní, s výjimkou So E-Hyun, která nehraje, nýbrž pouze debilně čumí. Seriál byl pro mě zatím asi největší zážitek letošního roku. Jen tak dál!!!!! Ještě dodatek - až si budete chtít trošku oddechnout od napětí, zkuste si představit našeho prezidenta v podobný situaci (hlavně v posledních dvou dílech). ()

Reklama

Reklama