Reklama

Reklama

VOD (1)

V této potrhlé komedii od News Film Cinema se s T.J. a Benjim, dvěma kamarády z Kalifornie, rozejdou jejich dívky, a oni si proto založí vlastní modelingovou akademii Bikini, aby si vydělali nějaké peníze a seznámili se s novými děvčaty. S trochou pomoci T.J.ova strýčka Seymoura (Gary Busey) začnou hoši nabírat krásné dívky, ale jejich starý nepřítel ze základky Grub Snout, který má vlastní školu modelingu, se je snaží zastavit. Mezinárodní hvězda Morgan Fairchild hraje celebritu, která jako čestný host zasedne v porotě velmi tvrdé i komické soutěže Bikini Pose-Off mezi oběma školami. Ať vyhraje ten nejlepší tým! (Filmbox)

(více)

Recenze (13)

silentname 

všechny recenze uživatele

Existuje minimálne milión dôvodov na to, aby som hodil "Bikini Model Academy" do odpadu. Ale možno je to postavením hviezd, možno je to faktom, že som si túto blbosť celkom aj užil, alebo niečím iným, no každopádne toto skôr vstúpi spolu s filmami ako "Teen Lust" alebo "The Last Witch Hunter medzi moje guilty pleasures. Myslite si o tom čo chcete, ale toto je proste jeden z tých filmov, ktorý je podľa mňa tak zlý, až je absolútne bohový. Neviem či by sa môj názor síce nezmenil, keby som si film pozrel znovu, no na jedno pozretie som sa celkom dokázal zabaviť. To však nemení fakt, že miestami je to nudné. Najmä v prvej časti. Fóry nefungujú, postavy sú nezaujímavé a celé to ide dokopy nikam. Potom sa však chalani stretnú s veľkou Gandžou a zistia, že chcú spraviť bikini akadémiu. A hlavne potrebujú baby. A tak povedia, že im zaplatia. A získajú adeptky. Len nevedia ako na to. Myslím si, že do tohto momentu to bolo celkom nudné, no pozerateľné. Najmä z faktu, že chceli urobiť z báb modelky a celkom sa na ne dalo pozerať. Nerozporujem. No v momente ako sa začala súťaž o to, ktorá akadémia je lepšia, tak som sa začal aj baviť. Minimálne nápady na disciplíny sú tak divné, až ma to baví. Najmä paintball v bikinách. Kto s tým nápadom prišiel? To je taká blbosť až to funguje. Plus baby sú celkom sympatické a myslím si, že je fajn, keď ich náš zloduch ponižuje tak si vedia povedať, že každá z nich je reálne krásna. Žiadna baba nie je tuctová a každá môže byť modelka a super. To celkom oceňujem. A aj naši hlavní hrdinovia nie sú hrozní. Dokonca si myslím, že majú v sebe aj dobré stránky pokiaľ nehúlia len trávu, ale musia ich objaviť. Ako oddychová blbosť ma to celkom pobavilo. Neviem či by to fungovalo znovu, no ak to fungovalo raz, tak okey. Rozhodne ale film neodporúčam pozerať, lebo ako som povedal, objektívne by toto do odpadu skutočne patrilo. Ale niekedy sa proste hviezdy dajú do správnej konštelácie a aj film, ako je tento nájdu svoje miesto v mojej zóne prijateľnosti. Hodnotenie: C ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si myslel, že mám poslední dobou štěstí na dobré béčkové filmy, ale americké komedie jsou prostě špatné. Myslím tyhle nízkorozpočtové. Tvůrci nemají nápady, ale hlavně nemají ani smysl pro humor. Tohle je prostě otravný film, na který se nechcete dívat, protože se nemáte čemu smát, nemáte se čím bavit. Smutné. ()

cepice 

všechny recenze uživatele

Bez vtipu, bez nápadu, bez akce, bez ničeho. Jediné, co ten film táhne, jsou polonahé hezké holky, ale to filmu nepřidá, ale jedině ubírá, protože stavět film na polonahotě není zrovna ideální. 1* pouze za to, že režisér měl fakt vkus na holky, ale toť vše. ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Krom těch pár prdelek, kvůli kterým se na to ulepení puberťáci koukaj na tom vůbec nic filmového není. Trapárna natočená za jedno odpoledne v jedné vilce za L.A. městem, kterou v pauzách zřejmě okupují porno producenti se spoustou ukližečů smradlavého spermatu. ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Zbytečný film natočený někde doma na zahradě u bazénu. Záběry na modelky včetně zhruba čtyř párů obnažených koz. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

10 minut stačilo abych zjistil že to nebude moc dobrá komedie, dialogy příšerné, herecké výkony ještě horší a dabing tomu taky nepřidal... Jedna jen za holky... ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Až na některé herečky které i něco ukázaly to nestálo za podívání,nic komediálního jsem tam neviděl,herci absolutně přehrávali a vypadalo to trapně,G.Busey zestárl a do komedie mezi samí mlaďochy se vůbec nehodil. ()

Reklama

Reklama