Reklama

Reklama

I Believe in Unicorns

  • USA Unicorns
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh o nešikovné mladé dívce, která utíká do světa fantazie poté, co se její první romantický vztah ukázal být čím dál tím více násilným. (Mrs.Blue)

Recenze (9)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Len pred pár dňami som dopozeral druhú sériu Ozark a každú chvíľu, ked' sa Julia Garner objavila na scéne, som čakal nejaké energetické fuckovanie až som sa normálne bál. Krásne natočené, ale bohovsky nudné. Moc tieto snové filmy osobne nemusím. ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Kto je najhorší súčasný pseudoartový režisér? Ana Lily Amirpour? Alebo tá chudera, čo robila Monológy vagíny? Tak si predstavte, že niektorá z nich dostane adaptovať látku na štýl Amélie z Montmartru a celé to má produkovať Harmony Korine. No a teraz ste zhruba na tej vlne. Film, ktorý začne strihaním stareckých nechtov a cez random fireshow performerov sa prepracuje k zmierovaniu análnym sexom. Absolútne pozérske dno. Aspoň, že tá Natalia Dyer je vo väčšine scén poležiačky. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Nadhodnocujem, pretože tak originálny film o dospievaní tu už dlho nebol. Forma prevalcovala obsah a to je super, lebo dejovo by sa už ťažko dalo povedať niečo nové. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Miestami podivné, miestami surrealistické, miestami maniodepresívne... každopádne originálne! Davina ma bavila, mladučká Natalia Dyer to poriadne rozbalila. Tie surrealistické snové scény plné symbolizmu boli naozaj zaujímavé. Ale inak to nezáživné putovanie so Sterlingom ma akosi nezaujalo. Rozmýšľam, či mal chlapec len bipolárnu afektívnu poruchu, alebo bol naozaj taký debilko. Ja by som sa o Davinu staral určite krajšie :) ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Vizuální stránka tomu hodně přidává. Jinak by to byl spíš jen slabý průměr. Není pochyb o tom, že Natalia je velmi talentovaná. Tu naivní křehounkou dívenku, která zavírá oči před realitou zvládla zahrát skvěle. ()

Jablek 

všechny recenze uživatele

Vizuálně krásná záležitost s neuvěřitelně sladce křehkou Natalií Dyer. U nás to zatím skoro nikdo neviděl, tak snad se to změní, protože se jedná o moc zajímavou podívanou... ()

TadashiCZ 

všechny recenze uživatele

Základní myšlenkou film nevypráví nic nového, ale příběh je vizuálně velmi osobitě a zajímavě zpracovaný a skvěle odehraný. Snové světy jsou skvělé na pohled a sedí i Natalii Dyer, která v nich působí naprosto přirozeně. ()

Reklama

Reklama