Reklama

Reklama

Comet

Trailer 1

Obsahy(1)

Narazili na seba počas noci, kedy padali meteory. Vlastne, keď sa to tak vezme, ona mu zachránila život. Odvtedy z nej Dell (Justin Long) nemohol spustiť oči. Jeho nevyberané spôsoby ho takmer vždy dostali do problémov a nebude tomu inak ani tejto noci myriád padajúcich hviezd a jej bezchybnej božskej dokonalosti. Kimberly (Emmy Rossum) verí na lásku, na rozdiel od cynického Della, ktorý vie, že nie je skutočná. Uzavrú však spolu dohodu, že to spolu skúsia, čím sa začína príbeh vývoja ich šesťročného vzťahu tou najbizarnejšou cestou, predstavujúcou akoby sériu snov namaľovaných na plátno obrazu... (sochoking)

(více)

Recenze (53)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Hezké, dokonce moc hezké! Je to o tom, jak je někdy osudové neodvážit se udělat ten správný krok, aby muž získal milovanou ženu. Váhat se nevyplácí a napravit to už pak mnohdy nejde, protože je pozdě. Emmy "Fionu" Rossum "miluji" od "Shameless" a moc jsem si kvůli ní přál "Kometu" vidět. Ona nezklamala, ale mohla mít lepšího partnera, než je Justin Long. Trochu mi to připomnělo Linklaterovu slavnou trilogii s Ethanem Hawkem a Julii Delpy. Nevím v čem to bylo, jestli ve špatném překladu nebo že se tu používá hodně jmen a pojmů, které nezasvěceným (neameričanům) nic neříkají, ale někdy se člověk v té přehršli slov ztrácí. Možná je tu příliš mnoho zbytečných slov. Ale je to romantika s velkým "R" a za Emmy jsem ochoten leccos odpustit. Má to velké kouzlo! ()

anemoon 

všechny recenze uživatele

Tak tahle kometa mě totálně minula. Postavy byly tak nesympatické, že jsem je v průběhu filmu začala nenávidět a přála jsem si, aby oba zhynuli nějakou ošklivou smrtí. Dialogy stály za starou belu a díky absenci příběhu film není o ničem jiném, než jenom o nesmysleném a nezajimavém žvanění dvou sic inteligentníhch, leč ukňouranejch vocasů. Emma je nádherná, ale Longa v rolích milovníků vidím vždycky velmi nerada. PS: Film pro ženy především!! Pánové by z toho mohli zcvoknout. :) ()

tidwell odpad!

všechny recenze uživatele

Krystalický ryzí kýč...devadesátiminutová reklama na šampóny, mobilní telefony a generaci krásných nových lidí, kterým dal Sam Esmail do vínku obdivuhodný sklon k mnohomluvným dialogům, z jejichž prázdnoty se dlouho nevzpamatujete. Kdyby (kdyby!) se v tom filmu alespoň tři minuty mlčelo... ()

West 

všechny recenze uživatele

Originální Festivalová vztahovka, která vám dá dávku silného hypnotika. Milé, vtipné, smutné, dojemné, a hlavně ze života. Závěrečná řeč mě dostala. Tu bezmoc jsem si zažil i já, takže jsem to s hlavní postavou cítil v nekonečném momentu, kde se vrátily vzpomínky ..Protože nic netrvá navěky.. "Je to jako kdybych byl ve špatném světě.. Protože já nepatřím do světa, kde nejsme nakonec spolu. Jsou tu paralelní vesmíry kde se tohle stalo.. Kde jsme spolu. A ať je vesmír jaký chce, je to ten, kde žije moje srdce. Víš, nikdy jsem nevěřil, že je láska skutečná.. Teď vím, že život bez ní není skutečný.." ()

(fun)tomas 

všechny recenze uživatele

„I feel like I'm in the wrong world. Cause I don't belong in a world where we don't end up together. I don't. There are parallel universes out there where this didn't happen. Where I was with you and you were with me. And whatever universe that is, that's the one where my heart lives in.“ Tento citát vystihuje celý film v jeho jednoduchosti a kráse. Kométa je magický film, ktorý je naozaj krásny, a predsa cynicky smutný ako sám život. Film je schválne koncipovaný tak, že nesledujeme dlhé a priame časové obdobie. Nemá klasickú lineárnu skladbu, no pozorujeme päť smerodajných okamihov v šesťročnom vzťahu Kimberly a Della: Spoznanie sa pri pozorovaní kométy. Hotelová izba v Paríži. Stretnutie vo vlaku po rozchode. Hádka po telefóne počas krátkeho odlúčenia. Finálne stretnutie na balkóne. Týmto spôsobom nám režisér dovoľuje nazerať na film ako na inú formu umenia (maľby), ktorá nie je časovo založená a nemá tak začiatok, stred ani koniec. P.S.: Nikdy nie je možné dokonale objektívne vnímať daný film. Vždy budeme ovplyvnení momentálnym rozpoložením, v akom sme ho sledovali. Mojich päť hviezdičiek je za samotný film i za príjemne strávený čas pri ňom. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Emmy vypadá jako mladší klon Penelope Cruz a Justinovi tyhle hňupové jdou. Romantické scifíčko , které nejspíš neurazí , ale zítra o něm nebudu vědět. ()

splaty odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem velmi ráda, že jsem nestrávila hodinu a půl koukanim na neco takhle divneho. Justina Longa nemusim, neni mi sympaticky. Jeho role tady mi jen dokreslila obrázek. 64%???? Jako vážně? ()

Frankkie 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je naprostej majstrštik.. kdo je romantik nebo snílek co má city tak si ten film prostě oblíbí .. Justin Long uz ma za sebou par romantickych filmu takze se do toho plne hodí a Emmy Rossum je takova vychazejici hvezda.. :) Komu se libil film 500 dni se Summer nebo Večný svit neposkrvnene mysli či Paralelni svety tak se mu bude libit taky.. je to proste emotional mind blowing movie! :) ()

Reklama

Reklama