Reklama

Reklama

VOD (1)

Colin (Jamie Dornan) je ambiciózny newyorský finančník, ktorý sa chystá podpísať lukratívnu zmluvu so šejkom z Dubaja (Ali Suliman). Uzavrú dohodu - šejk, ktorý má slabosť na holubie preteky, zmluvu podpíše, len ak mu Colin zoženie vzácneho holuba, ktorý sa zúčastní na prestížnych medzinárodných pretekoch v Barcelone. Colin vycestuje do Flámska, kde v malej dedine žije majiteľ holuba Jos Pauwels (Jan Decleir) so svojou rodinou. Vzácneho vtáka, ktorého vycvičil, však za žiadnu cenu nepredá. Colin vymýšľa plány, ako holuba získať, aj keď ho majiteľ odmieta predať a vydáva sa  školského učiteľa, hľadajúceho hrob predka, ktorý v Belgicku padol v prvej svetovej vojne. Napokon sa zamiluje do Josovej očarujúcej vnučky Isabelle (Charlotte De Bruyneová), a keďže je sukničkár, vidí v jej zvádzaní cestu, ako uspieť v obchode s jej oteckom. Jeho plány však zmení nečakaná láska. Čo si finančník vyberie, životný obchod alebo životnú lásku? (TV JOJ)

(více)

Recenze (24)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Flying Home na mě zapůsobil. Líbila se mit ta krásná duchaplná myšlenka a ten, kdo tenhle film neshlédne jedním okem, pochopí tu podstatu, která si myslím se povedla. Neříkám, že je to není vyloženě film pro děvčata, ale třeba se v mnoha věcech najdete. Děj není těžkopádný, je spíš takový nenápadný a lehce nadhazuje, co by tak mohl nenásilně napovídat. Pěkné. 7/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jamie Dornan už nemlátil Dakotu a tak to už nebolo také zaujímavé. Predsa len, keď sa drahý Jamie nestará len o svojho, ale iného vtáka, nemá to ten šmrnc. Film síce dáva poučenie, že vo Flandrách sú viac romantické, hoci šerednejšie fľandry, ale na druhej strane tá hlavná linka s holubom by nebola zaujímavá ani keby si Jamie vytiahol holuba rovno z nosa. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Jste parchant... proto mi taky platí velký prachy... a máme tady další z pohádkových případů, kterak dravý byznysmen k lásce a tím i selskému rozumu přišel - z několika málo indicií do puntíku předvídatelný, ozvláštněný historkou z války a ptákem - šampionem... JENŽE - lepší Jamie Dornan ♥ v hrsti, nežli holub na střeše... a já jsem mu prostě zobala z ruky. ()

montelie 

všechny recenze uživatele

Klišé nad klišé. Červená knihovna toho nejhrubšího zrna. Odporně přeslazená malinová limonáda. Marnost nad marnost, přesto všechno, na mne nějakým zázračným způsobem fungovalo. Takže pokud někomu nevadí, že celý děj je jasný od chvíle kdy si " pan šedý " vygooglí, že holubář má vnučku, mohu vřele doporučit. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Dá se vcelku pochopit, proč se Jamie Dornan i přes své nesporné herecké kvality, chopil role v Padesáti odstínech, celosvětově (jakkoliv neblaze) profláklý bestseller není zas tak špatným odrazovým můstkem k pořádnému nastartování kariéry. Co ho ovšem vedlo k přijetí hlavní role k tomuto nenápadnému snímku, je pro mě nepochopitelnou záhadou. Zatím co zmíněné odstíny při veškeré své pokleslosti disponují určitým guilty pleasure efektem, tohle je prostě jenom ubíjejícím způsobem přitroublé. Posuďte sami: Fešný mladý finanční žralok bez skurpulí, pod vidinou výhodného obchodu, nabídne bohatému šejkovi, jenž je nadšeným chovatelem závodních holubů, že pro něj získá vysněný, nedosažitelný exemplář tohoto druhu ptactva. V přestrojení za středoškolského učitele se následně vydá do Flander, kde žije charakterní majitel tohoto vzácného holuba. Ještě téhož dne se zamiluje do jeho vnučky a ačkoliv ve svém plánu uspěje, láska a výčitky svědomí ho nakonec přivedou na správnou cestu a přimějí ho litovat svého podlého jednání. Za spoilery se tentokrát omlouvat nebudu, protože si nedovedu představit nikoho, koho by to dokázalo ještě překvapit (ačkoliv, četla jsem, že stále existuje pár civilizací nedotčených domorodých kmenů). Není to vtipné, není to zajímavé, je to plné neuvěřitelných klišé...Jamie by se měl konečně vzpamatovat a začít si vybírat filmy s větším citem, bylo by ho chlapce škoda. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal vo Watou, Heuvelland, Koekelare, Zottegem, Haaltert, Kleiputten (Belgicko), Barcelone (Španielsko) a Dubaji (Spojené arabské emiráty). Natáčalo sa v lete 2012. (Arsenal83)

Reklama

Reklama