Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak si to zkontrolujme. Mistra kung fu? Máme! Vzpurný automat? Máme! Policejního triceracajta? Máme! Vikinga s pipinkou a rotačním kulometem? Máme! Hlášky? Máme! Hackera? Máme! Thora? Máme! Hitlera? Máme! Laser raptora? Máme! Stroj času? Máme! Davida Hasselhoffa? Máme! Takže, pokud to všechno sečteme, vynásobíme nacistickým knírkem a vydělíme počtem vystřelených kulek, tak mi z toho vychází, že této šílenosti vůbec nic nechybí. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Od zapnutí téhle megapecky jsem si chrochtal blahem a mé zornice si ponechávaly rozšířený stav! Po nažhavení napumpovaným trailerem nezbývalo než netrpělivě čekat a konečně je to tu! Kung Fury je crowdfundingový projekt, který vzdává hold brakům z let 80. a je stejně tak obrazově stylizovaný. Vůbec to "plastické vzezření obrazu" mě už v traileru hodně zaujalo, protože je něčím zvláštní a ještě jsem se s ním nesetkal. Samotný film je explozivní náloží znamenitých nápadů a má to šmrnc. Takovéhle šílené propojení kung fu, nácků, Adolfa, dinosaurů, vikingů, gangsterů, laserů a já nevím čeho ještě dalšího, muselo Davida Sandberga v představách strašit hodně dlouho. Po celou dobu si mini-film drží nadhled a je prošpikován těmi největšími akčními klišé jaké mohou jen existovat. Co by to bylo za osmdesátky bez synťáků a 8-mi bitů, které jsou rafinovaně zakomponovány do hudební složky. Opravdu, tahle půlhodina utekla tak rychle a nelze se ubránit dojmu, že Kung Fury je v příběhu zatraceně okleštěno. Zasluhovalo by si to celovečerák a vzhledem k tomu raketovému růstu počtu shlédnutí ode dne zveřejění (2 dny poté přes 6 mil.!!!) si myslím, že nás určitě nemine. Tvůrci mají koukám všechno dobře připraveno a samotná propagace funguje na plné obrátky. Už i cameo poloboha Davida Hasselhoffa v titulním klipu True Survivor hovoří za vše (ale též ve filmu). Nechci být prorokem, ale budoucí onálepkování nového kultu na sebe nenechá dlouho čekat. Celý kraťas ke zhlédnutí ZDE. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude blbost, ale nakonec to nebylo tak špatné. Funguje to jako pěkná pocta 80kám. Je to dost kýčovité. Je to vlastně tak ujeté, až je to dobré. Jako kraťas to působí celkem dobře. K ději se asi nemá moc cenu vyjadřovat. Je to celkem vtipné. Hlavně Hitler byl dost srandovní. Švédům tyhle blbost zřejmě jdou. "Tank you." :D ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No tak jsem to viděl a nesdílím nadšení většiny uživatelů ČSFD.To že to má být pocta starým akčňákům přece ještě neznamená,že tam narvu co mě napadne.A ikdyž to mělo pár zajímavých a vydařených scén,tak jako celek mi to prostě nešlo dohromady.A komedie?No moc humoru to taky nepobralo.Ale jo,jedna scéna mě tam docela pobavila.A to ta kde dva frickové řeší svý směšný Hitlerovský kníry.Ale že bych se smíchy za břicho popadal to se říct nedá.Ale dám dvě hvězdy ať nežeru.A to za Kung Fuhrera,Hajzlhofa a za krátkou stopáž.Víc bych asi nedal.Pro mě je to prostě přeplácanost největšího kalibru.Nasrat hvězda bude jen jedna.Víc si to nezaslouží ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Ehm… haha? Jako super, že znudění hipsteři pro změnu věnovali kapesné od papínka na výbornou výpravu a nenechali je projít vagínou nějaké podvodné feministky, které se zachtělo vymývat mozky puritánských tupounů teoriemi o zrůdnosti videoher, ale kdyby to příště mohl napsat někdo se smyslem pro humor, byla bych fakt vděčná, ďykes. A to zrovna v televizi dávali emeryka, autentickou ukázku nestřídmé, nechtěně vtipné zhůvěřilosti :-(. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • Film byl natočen na digitální zrcadlovku Canon 5D a kameru Sony FS-700. (Hawaj)
  • Snímek byl kompletně natočen před zeleným pozadím. (Spike17)
  • Kvôli rozpočtu sa väčšina filmu natočila v kancelárií Davida Sandberga v Umei a exteriéry boli dotvorené digitálne. (ywo666)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama