Reklama

Reklama

Jak si přeješ

(amatérský film)
Celý film
Krátkometrážní / Horor
Česko, 2013, 3 min

Obsahy(1)

Hororový příběh o tom, že pokud někomu přejeme něco zlého, může se to obrátit proti nám samotným. (korbitch22)

Videa (1)

Celý film

Recenze (48)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Děláte si srandu z tvůrce, vy komentátoři? Jste necitové, nelidové, jste tak krutí. Nevíte, jaké to je žít v nuzných poměrech, uzamčeni s cigaretou druhořadé značky mezi čtyřmi zdmi, odsouzeni k práci u kuchyňské linky, která byla "out" už před rokem 89, nemít ani myčku, v předsíni pověšená ošuntělá bunda, která autora provází všechny jeho filmy, a příšerná předpotopní skříň s takovými těmi velkými klíčky... ach, ty vzpomínky. A vy, posměváčkové, ještě autora kritizujete za lacinou tvorbu bez nápadu a invence. Copak nevíte, jak těžké to musí být, žít či natáčet v takovém bytě? Zcela plně chápu autorovy pohnutky, věřím, že to může jednoho přivést dokonce až k natáčení krátkých filmových parodií. Autor, jsa zřejmě nemajetným loserem, nemůže přece točit něco jiného. Už to pochopte, vohrábla! Tolik k vám, srandistům z ČSFD. Film sám o sobě je jen směsicí neumětelsky zpracovaných klišé, jak jsme již u těchto tvůrců zvyklí. Působí jen pasáže, které jsou takříkajíc obšlehnuté odjinud. Ale ty jsou opravdu dobré. Původnost snímku ale docela ztrácí na vážnosti a stává se sám o sobě komedií, ale ne zamýšlenou. Tomu se v oboru říká: kouzlo nechtěného. Potěšilo i obsazení té tělnaté paní... a mohl bych jmenovat dál, zkrátka ono kouzlo nechtěného probleskovalo snad z každého záběru a velmi rád bych tento snímek doporučil každému, kdo si přeje na konci chmurného dne trochu toho kulturního povyražení. Hodnotil jsem plnou verzi, ten tříminutový špektákl. PS: Pane Korbere, dneska koupíte slušnou digestoř i za litr. To není za mnoho. A zase si naklikáváte s kamarády hvězdičky k filmu? Ale fuuuj. Pic, Segruš. EDIT: ...Jo a samozřejmě, že tam nežijete. :)) Prostě jste vybral náhodně příšerný interiér. Tak říkáš: lítost za lítost? Tak to je fajné, díky! Nicméně, jsem rád, žes zde věnoval prostor rozborem mého komentáře. Ještě si poupravte ty "poctivé" hvězdičky a budu úplně spokojenej. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Všichni jste debilové. Až tak zlé to nebylo, tedy minimálně na poměry českého amatérského filmu. Dost se mi líbil například soundtrack, který samozřejmě nebyl vlastní, ale vhodně ho tam umístit s patřičnou hlasitostí dá také pár minut dřiny. Když tak nad tím přemýšlím, tak už se mi vlastně nic moc nelíbilo. Herec a herečka jsou, jak jen to napsat slušně, prostorově výraznější více než by bylo nutné. Herecké výkony ohodnotit nedovedu, protože tam pán pouze sedí a kouří a poté jde, takže bych musel hodnotit chůzi a chůze se hodnotí špatně. Poté tam občas někdo natáhne ruce. To jsou vůbec nejlepší momenty. Nejvíce se mi nelíbila scénka, kdy Míša sedí, prohlíží si ošklivou fotku a kouří ještě ošklivější cigarety. Ta smrděla ryzím amatérismem. Ty zabílené ksichty měly zřejmě udělat nějaký dojem, ale z mé strany žádná přízeň a navíc už jsem to viděl v nějaké japonské sračce. A ta Samara nebyla žádná Samara, vy retardi. Kdybychom se řídili heslem, že každý kdo má hnusné černé vlasy v ksichtě je Samara, tak všichni přiblblí metloši jsou Samary/Samarové. V souvislosti se zabílenýma ksichtama se mi mlhavě vybavuje, že někdo podobného vzezření byl v té japonské ptákovině přítomen taky. Na obranu autora musím říct, že tohle bylo mnohem lepší než ten japonský odpad. Řekl bych, že to bylo především zapříčiněno tím, že to bylo mnohem mnohem mnohem kratší. A co ta horská kola v pozadí? Co si na tom dát do příště záležet a filmové prostory trošku upravit, či vyměnit? Dále musím poukázat na hospodskou scénku, která je také neuvěřitelně sprasena. Nejen, že si děvčata povídají naprosté sračky, přičemž prohodí asi dvě věty, ale ty sračky nejsou ani pořádně slyšet, neboť zvuk samozřejmě zachycuje kamera, respektive snaží se zachytit. Příliš na amatérské filmy nekoukám, ale z toho mála jsem viděl i větší sračky. A nerad bych tu byl za úplného zmrda, takže * sem nahodím. A zároveň veřejně slibuji, že až si najdu čas na tvorbu vlastního filmu, tak ten bude rozhodně lepší! O moc lepší! Dokonce bude tak moc dobrý, že všechny ostatní amatérské kousky jejich tvůrci s hanbou z této databáze odstraní. ()

Reklama

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Korber mě teda fuckt vyděsil, už jenom ten podivný muž, který byl namalovaný jako mim mě vyděsil natolik, že jsem si div neus*al! A Korber je fuckt mistr horou, který by si zasložil větší ocenění, než jenom pár zhlédnutí na YT. Korber by si mohl uvědomit, že točí skvělé filmy a řadí se tak mezi ta nejvěší ESA českého amatérského filmu, jako je Petr Cejpek a Jan Veselý! Gratuluji! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem přemýšlel nad tím, že vezmu svůj chytrý telefon, nebo fotrovu kameru a natočím se u toho, jak popíjím gambáč a kouřím na pohovce, nebo jak klátím starou v posteli a dám to na net. Hold jsem srab, tak nic z toho nikdy neudělám. Dávám přednost „Radegastu“ …Ne teď vážně…Obdivuju amatérské tvůrce, kteří natočí tříminutové video, hodí ho na stránky „filmové databáze“ a ještě si k tomu hodí sebevědomě plný počet. Asi zapomínají na to, že to uvidí každý, kdo se na to podívá a nebudou to jen jejich kámoši, kteří je za to poplácají po zádech. Když zavřu obě oči – pochválím hudbu, když otevřu jedno oko, vidím snahu napodobit již mnohokrát napodobené, když otevřu obě oči, vidím verbalův úsměvný komentář a na obrazovce „konec“…Za mě kluci 20%. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Můj příběh v minutě. Na koho člověk po smrti ukáže, pro toho si přijde Samara nebo Pierot. Jako by tu někdo disponoval přebytky tekutého pudru. Jedna dobrá lekačka, to je tak všechno. Co je poselstvím té soutěžní minuty, nebo direct cut plné tříminutové verze? Za rozchod smrt? Vítejte ve světě plně zabydleném mstícími se zombíky. ()

Reklama

Reklama