Reklama

Reklama

Příběh Vánoční noci

  • Česko StaLOSe o Vánocích (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se Max dozví, že otec na Vánoce nepřijede, je přesvědčen, že tento rok to bude samá nuda. Když se však objeví pan Los, Max už si není tak jistý. Tohle je totiž obrovský los s velkou tlamou, velkým srdcem, který umí mluvit a hlavně vše dramatizuje. Tvrdí, že běžel ve zkušebním spřežení se Santa Clausem, ztratil kontrolu nad sáňkami, havaroval a poranil si nohu. Musí teď najít Santu, jinak na Vánoce nikdo nedostane dárky. Bude Max schopen pomoct panu Losovi a Santovi, aby se vrátili ke své misi? (Zlín Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Nudný film o losovi, který jen leží ve stodole a blbě kecá. Na stejné téma je natočený německý film VÁNOČNÍ LOS, který je ještě mnohem horší. Zde se na to dá dodívat alespoň kvůli té blondýně Jelce van Houten a jejich khaki šatech s fialovými punčochami. [67. hodnocení, 2. komentář, 49%] ()

CZ_Milka 

všechny recenze uživatele

Od filmu ze severu jsem zřejmě měla přehnaná očekávání. Něco ve stylu Legenda o Vánocích (2007). Dost jsem se minula. Mluvící a poněkud arogantní los, Santa v kriminále, nesnášenlivý soused a dvě ne zrovna snesitelné děti jsou i na vánoční limonádu trochu moc. ()

Reklama

Ashar 

všechny recenze uživatele

Film určený pro děti do 7.let, nebo pro starší retardované. I když s těmi sedmi roky si také nejsem až tak jistý. To asi záleží na stupni rychlosti dospívání. Nejlepší hláška z filmu: ,, No, měl bych říct teď HOU,HOU,HOU,co? Vždyť to nedává smysl.´´ ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama