Reklama

Reklama

Wiplala

  • Nizozemsko Wiplala (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Je opravdu malý – měří pouhých 10 cm. Není ale žádný trpaslík. Je to malý kouzelný muž jménem Wiplala. Umí cinkat (což v jeho jazyce znamená „kouzlit"), ale pořád zapomíná, jak to přesně funguje. A tak se mu to mnohdy vůbec nepodaří. Jeho největším kouzelnickým nezdarem je, že přemění otce Bloma, jeho dceru Nellu Dellu a syna Johannese v malinkaté deseticentimetrové lidičky. A tak začíná vzrušující dobrodružství. Získají tito tři lidé znovu normální velikost? (Zlín Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušná rodinná triková detská zábavka, niečo na spôsob o rok staršieho Pomoc, zmenšil som pani učiteľku. Ja som pri tom síce dvakrát zaspal na gauči, ale dcérke sa to páčilo a to je hlavné. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na rodinný trikový film je to docela dobré a já jsem rád, že jsou zde i klasické triky, nejenom ty digitální, i když ty mají samozřejmě přednost. Příběh je docela jednoduchý, ale díky kouzlům je... no takový kouzelný. Zase se ukazuje, že dobré filmy se točí všude, tentokrát jsem rád, že jsem dal šanci jednomu holandskému. ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Je vážne smutné, že keď si niekto dá tú robotu a urobí titulky k nejakému filmu, na CSFD sa často nenájde ani 10 ľudí, čo by ho ohodnotilo. Ak by také filmy "získali farbu", ten človek by určite mal pocit, že jeho práca mala zmysel. Vďaka za titulky KUBA2000! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Když hlavní osazenstvo letí nad přehradou, míjí muzeum Madam Tussauds, kde je před oknem vidět vosková figurína Annie M.G. Schmidt. Annie M.G. Schmidt je autorkou dětské knihy „Wiplala“, podle které je film natočen. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama