Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie chce pomstít svého otce, který byl neprávem uvězněn za krádež diamantů. Dá dohromady tým, s jehož pomocí touží ukrást právě ty diamanty, které dostaly jeho otce za mříže, a usvědčit tak pravého zločince. Jediným způsobem, jak se k nim dostat, je účast na světové taneční soutěži. (Dementra)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Luksa 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem si počkal na bluray, protože bylo na co koukat, bollywoodský taneční velkofilm jak se patří. Smál jsem se hodně - je fakt, že humor byl místama hodně ztřeštěný a dadaistický, co ale bylo bezchybné byla ústřední sedmička hrdinů. Ať už ověřené duo SRK + Deepika, skvělý Abhiskek v dvojroli nebo nedoslýchavý Sonu Sood, chemie mezi charaktery byla bezchybná a díky ní většina scén vyzněla vtipně. Pro mě zábava na pomezí čtyř pěti hvězd, ale spíš se přikláním ke čtyřem, přišlo mi, že film nemá takovou jiskru jako např Om Shanti Om nebo Chennai Express. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet INR 1.500milónov ($25miliónov)Tržby USA $3,790,000Tržby Celosvetovo $52,800,000▐ Indické filmové hviezdy Shahrukh Khan a Deepika Padukone opäť v ďalšom veľkolepom "Dubajsky honosnom" hudobnom zážitku plného gýču, ktorý sa ale vie predať. Tentokrát idú súťažiť o prestíž Indie na svetom podujatí v tanci z tímom Diamonds. Aj keď výhra nie je priorita skôr majú iný plán, zdolať trezor s diamantami. Ide o taký zábavnejší mix Dannyho jedenástky a Lets Dance plný riadnych bláznivých skopičin. Ako vždy tu dominuje vizuál, úžasná choreografia tancov, Deepika ako vždy hviezdy je klenot, samozrejme že si ju stále dobiera Shahrukh, takže občas upadne aj nejaké ta slza. Dokonca príde aj na nejaký ten kung-fu "panda" súboj Shahrukh vs Korejčan, plusom aj triková stránka. /80%/ ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Strašlivě typické, bez snahy alespoň o záchvěv originality. Přitom se jménem Farah Khan se pojí pojmy jako sebeironičnost, porušování žánrových konvencí a barvitá hudební čísla. V Happy New Year však jakoby přepnula do automatického módu. Jako klasická letní oddychovka však tento snímek o pomstě funguje slušně. Občas se sice trošku zadrhne, ale jinak využívá všechny známé žánrové postupy ku svému prospěchu. Dočkáme se tak klasicky švihlé, ale sympatické party, mírně překombinované zápletky a samozřejmě i loupežné scény, kde se hraje o vteřiny. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Mám už niečo s Bollywoodskych filmov napozerané. Uvedomujem si, že tento film sa nesie v duchu tradičnej zábavy. Je v ňom všetko, zábava, romanca, akčné scény, hrdinovia sú veľké Bollywoodske hviezdy, pekne tanečné kreáce, epické piesne - aj keď len asi jedna/dve naozaj dobré - hŕba pátosu, kvantum nelogickostí a nevyužitý Dubaj. Výsledkom je guláš na ktorý sa síce dobre pozerá, ale po skončení núti spochybňovať akýsi kult tvoriaci sa okolo Farah Khan a jej opusu Om Shanti Om a tiež poukazuje, že Shahrukh Khan sa tak trocha utopil v pohľadoch, dramatizácií a povrchnosti. To čo mu kedysi všetci žrali, začína s každým jeho ďalším filmom pôsobiť viac a viac parodicky. Deepika je ale znova na vysoko jebavá. ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že mě nic neudiví, ale koukat na partu cápků, co se chystají spáchat loupež století a mezitím nacvičují na taneční soutěž v růžovym baleťáckym...Je to kravina, je to sranda, je to neuvěřitelně krásná Deepika Padukone a Khan zase bez trika, je to prostě Bollywood. Jen škoda, že bylo docela málo písniček a chytlavá asi jen jedna, dvě. Edit: Ty jednu dvě písničky si už zpívam snad i ve spánku. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Když přijede tým Diamons do Dubaje a Charlie (Shahrukh Khan) vystoupí z taxíku, má na očích sluneční brýle. Než si je sundá, je v jejich odrazu vidět kamera i s kameramanem. (Stupet)

Reklama

Reklama