Reklama

Reklama

Až na doraz

(festivalový název)
  • Jižní Korea Kkeutkkaji ganda (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zdá sa, že detektív Ko Gun-su (Sun-kyun Lee) nemá zrovna šťastný deň. Práve mu zomrela matka, jeho oddelenie vrážd vyšetrujú z vnútorných záležitostí kvôli bratiu úplatkov od miestnych podnikateľov a na ceste na pohreb, uprostred noci, zrazí svojim automobilom chlapa, ktorý ostane bezvládne ležať v kaluži krvi. Telo muža sa mu podarí ukryť, rovnako ako stopy po autonehode, avšak jedného dňa obrží anonymný telefonát od záhadnej osoby, ktorá celú situáciu údajne pozorovala, a vyhráža sa mu, že všetko nahlási... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (54)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Jsou dny, kdy by člověk zůstal raději celý den v posteli a koukal na filmy. Stejně to měl udělat detektiv Go, protože tenhle jeho den stál vážně za to. Všechno se mu zhroutilo, ožralej způsobil nehodu, začali ho vydírat, musel zastírat před svými kolegy atp. Prostě thriller nabitý od začátku do konce, tvorba z Jižní Koree mě překvapuje čím dál tím častěji. I když mají ještě spoustu rezerv na západní produkci, tohle se mi dost líbilo! ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

Stres je sviňa a nepozornosť za volantom ešte väčšia. Havko prežil, ale chlapík už nie. A tak detektív z oddelenia vrážd stojí pred dilemou-čo s telom. Keď mu ale o pár dní začne zvoniť telefón a ozve sa niekto, kto zjavne vie, čo presne sa stalo, začína sa tá správna "zábava". Posun ku komédii umožnil rozohranie hry na mačku a myš okolo jedného mŕtveho muža (hľadaného zločinca), kedy sa to, kto z koho a komu rieši medzi partičkou skorumpovaných policajtov. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Absolutní překvápko a nejzábavnější thriller z Koree za poslední léta. Tohle je jedna šílená horská jízdá, při které se zapotíte společně s velmi charismatickým hlavním hrdinou, kterému doufám budete fandit až do poslední minuty. Film hladce a zručně balancuje mezi černou komedií a napínavým thrillerem a některé scény jsou tak skvěle vymyšlené a vygradované, že zažijete doslova filmové políbení. Nenudil jsem se ani sekundu a překvapivě jsem se zde obešel i bez akce. Doporučuji velmi chytlavá záležitost! 80% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Místy to byla docela i prdel, ale většinu času se jedná o hodně zajímavě napsaný akční thriller, který díky jediné haluzi nastartuje eskapádu průserů, které ale jenom čekaly na to, aby se staly. Rákosníci opět dokazují, že dobré scénáře jim jdou a že se nebojí se svými postavami pořádně zametat. 85% ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

No áno typicky kórejsky extrémne pojatie príbehu. K takémuto štýlu filmu sa mi však tento extrémizmus hodí oveľa viac ako k tým romantickým. Čoho je veľa toho je moc sa totiž v tomto prípade dá pohodlne brať s rezervou. Oceňujem tiež, že film nehýril akčnými scénami, ale akčným príbehom, jednoducho stále sa niečo dialo a moju pozornosť si tento film udržal od začiatku do konca. Videné v rámci Challange tour marec 2016 - 30 dní so svetovou kinematografiou. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama