Reklama

Reklama

Volání srdce

(seriál)
  • USA When Calls the Heart
Z natáčení 1
USA, (2014–2024), 85 h 14 min (Minutáž: 40–85 min)

Předloha:

Janette Oke (kniha)

Hrají:

Erin Krakow, Lori Loughlin, Martin Cummins, Daniel Lissing, Gracyn Shinyei, Pascale Hutton, Jack Wagner, Loretta Walsh, Erica Carroll, Kavan Smith (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(118)

Na začátku 20. století za sebou nechává kořeny městské smetánky, aby se v malé komunitě horníků v Kanadě stala učitelkou. (Netflix)

Videa (15)

Z natáčení 1

Recenze (3)

Podema 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý seriál, a protipol ke přehnaně brutálním seriálům, kterých je také dost. Hlavní dvojice je moc fajn. Rozhodně to skouknu víc než jednou a těším se na další řadu. Troufnu si to doporučit:-) ()

Monikka 

všechny recenze uživatele

Tohle vás tak strašně pohladí po duši...Všichni tam jsou k sežrání, hlavní duo je velká bomba (holkám se při pohledu na Jacka pokaždé budou podlamovat kolena), je to vtipné a tak mooc milé. Pro milovníky naivní romantiky, kteří přežijí trochu toho pathosu, skvělá volba. ()

Reklama

marusshhka 

všechny recenze uživatele

Seriál je o dost lepší než úvodní strnulý film, ve kterém hrají úplně jiní (a dle mého názoru nedobře vybraní) představitelé. Dokonce se těším na každý nový díl. Konečně se našel pěkný rodinný seriál. To je v dnešní záplavě fantasy či krimi seriálů, kde lítají hlavy a další nechutnosti a kde žádný vztah nemá pořádný vývoj, protože dvojice to hrají rovnou do postele a "každý spí s každým", opravdu dobrý počin. Moc se mi líbí, jak to mezi hlavní dvojicí jiskří, a taky jsem se už párkrát od srdce zasmála. Na produkci Hallmark dost nečekaný výkon:). UPDATE: Myslím, že nanejvýš několik dílů by seriálu prospělo víc. Přece jen mi přišel dost uměle natahovaný, no co už:). ()

Galerie (116)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľ Jacka Thortona, Daniel Lissing, je natoľko silný, že v jednej časti 2. série, keď mal pomôcť hereckej kolegyni Erin Krakow do sedla, ju cez koňa prehodil a ona skončila v blate vedľa neho. (Eawy)
  • V březnu 2019 byla ze stanice Hallmark Channel propuštěna Lori Loughlin (Abigail Stanton), když vyšlo najevo, že se účastnila podvodu a uplácení, aby dostala své děti na lepší univerzitu. Hallmark ji také vyhodil ze série televizních filmů Garage Sale Mystery (od r. 2013). O pár dní později byla Loughlin propuštěna i Netflixem, u nějž hrála v revivalu Fuller House (od r. 2016). (hansel97)
  • Fanúšikovia tohto seriálu sa nazývajú "Hearties". (Eawy)

Reklama

Reklama