Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na newyorském letišti J. F. Kennedyho přistane letadlo plné mrtvých pasažérů. Ty během letu přepadla neznámá síla a čtyřem z nich se podařilo přežít. Nikdo však netuší, co bylo příčinou smrti ostatních pasažérů, a proto je k případu povolán epidemiolog Ephraim Goodweather spolu s kolegy Norou Martinezovou a Jimem Kentem. Ephraim se právě rozvádí s manželkou, která ho opustila. Při vyšetřování událostí v letadle je objevena podivná truhla vypadající jako rakev. Ta však po nějaké době záhadně zmizí. Ephraim a Nora mezitím naleznou podivné červy. Patolog jim sdělí, že v tělech obětí se nenašla žádná krev. Na letiště dorazí starý židovský obchodník Abraham Setrakian, který si vynucuje setkání s Ephraimem. Ten ho odmítá, ale Ephraim mu stačí sdělit, že pokud se mu podaří zadržet rakev na letišti, nemusí dojít k žádnému problému. Ephraim tedy nařídí zákaz odjezdu všech větších vozidel z letiště. Rakev však s Jimovým souhlasem z letiště odveze zlodějíček Gus Elizalde, kterého najal Thomas Eichhorst, pravá ruka podivínského milionáře Eldritche Palmera. Na patologii mezitím těla zemřelých pasažérů obživnou a patologovi vysají veškerou krev. Setrakian si uvědomuje, že do New Yorku dorazila hrozba, které on už jednou v životě čelil. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Bossi123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem, že hned první díl bude takovej nářez. Myslel jsem si, že příšeru, která v letadle nákazu měla, hned tak neukáží, načež jsou jí tam věnované dvě scény, v té druhé má divák krásnou možnost si ji prohlédnout. Byl jsem také hodně překvapený z tempa, kterým se začal tento díl odvíjet, hlavně druhá polovina vzala rychlý spád. Ovšem, abych nebyl úplně nekritický, pár klišé se tam najde, např. nákaza byla rozšířena naschvál jakýmsi tajným mužem z jakési zvláštní organizace, nákaza na zemi už jednou byla, nicméně muži, který má o ní jako jediný nějaké informace, nikdo nic nevěří, z nakažených lidí, kteří se původně zdají být mrtví, se stávají krvelačné příšery, se kterými si nikdo neví rady. Nicméně Guillermo del Toro je kvalitní a zkušený režisér, takže věřím, že další díly budou také kvalitní. ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další negroška, která je uplně na přesdržku, stejně jako každá jiná sociální pracovnice. Vytečete, kurvy, už brzy. Zahrála ji ale pěkně! Are you gonna say that I m late bcs I dont want to be here. Every time you came in you take over the session. Bcs I have control issues. Ne, bude to tam mít na starosti ta antilopa, ty dvě pyče! It seems like you two have created this narrative wherein I m the bad guy (to je přesný). Jen protože jim nikdo nezlámal pracky. Bcs I dont want out of my marriage (každej chlap se to snaží zachránit, ale pyče už má jiný plány). But this isnt just about you what you want, not anymore. You are barely present. How can you love me and it be too late. This is who you are. Tak proč sis ho brala? Potřebuje jen rozbít ciferník. Co se budeš přizpusobovat nějaký kurwě. Try negotiating with a virus. A virus exists only to find a carrier and reproduce. It has no political views, it has no religious beliefs, it has no respect for a badge. Mnemonic odors, the way our brain reads chemicals. Phosphine gas, colorless, smells like garlic. Or phosgene very toxic, smells like freshly cut grass (tak to netuším). TMRRW Its all arranged. I will get it done. FEMALE YELLING Začíná se to zajímavě vyvíjet. Hrabě drákula vstal z hrobu. Everything went as planned. Love is going to guide them all back to their homes, to their loved ones. The Jew. I look out this island and I savor what is to come - purity. A sentimental man would venture out into the city tonight to walk these streets one last time before the fall. Love, you see, is the one force that cannot be explained, cannot be broken down into a chemical process. It is the beacon that guides us back home when no one is there and the light that illuminates our loss. Its absence robs us of all pleasure of our capacity for joy. It makes our nights darker and our days gloomier. But when we find love, no matter how wrong, how sad or how terrible, we cling to it. It gives us our strength. It holds us upright. It feeds on us and we feed on it. Love is our grace. Love is our downfall. Láska je asi slepá! ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním díle mám lehce rozporuplný názor na celý seriál. .. Šel jsem k The Strain jako k seriálu kde propukne nákaza a vše se bude řešit logicky a v mezích reality. ALE ono je to mysteriózní podívaná kde hlavní virus roznáší nějaký démon a tento "virus" dělá z lidí napůl zombie a napůl mutanty. .. Naštěstí se toho ujmul zkušený režisér a proto po prvním díle mám chuť na pokračování.... ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první díl. Pouze a jen první díl. Nevypadá to vůbec špatně, ale vzhledem k vidině nekonečnosti sérií to však dál vzdávám a nebudu se raději do toho zakoukávat dál. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama