Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dutch a Fet jsou spolu velmi šťastní a Dutch se dokonce chce k Fetovi nastěhovat, ale nejprve si musí vzít pár věcí od sebe z bytu. V bytu ale Dutch a Fet nachází Nikki, což je přítelkyně Dutch, o které si všichni mysleli, že zemřela. Feta její objevení moc nepotěší. Nikki se stěhuje s nimi. Fet se jde odreagovat se Setrakianem do jedné továrny, kterou koupil Palmer. Dvojice tam objevila dětské upíry, od kterých je zachránil onen nový upír, který v minulém díle jednal s Antiky. Tento upír jim řekl, že jsou ve hnízdě Pána.

Setrakian a upír Pána najdou, Fet mezitím vyhodí budovu do vzduchu. Upír se chystal Pána, který má nové tělo, zabít, ale Fet mu to výbuchem překazil. Upír oznámil Setrakianovi, že nyní přebírá štafetu on, že to on zabije Pána. Setrakian pak pátrá v knihách a zjistí, že tento upír je nejspíš legendární Zrozený. Jde o křížence lidské krve a krve upíra. Zrozený byl známý už v době gladiátorství. Má sílu jako upír, pije lidskou krev, ale může na Slunce. Podle toho, co Pán Zrozenému řekl, to vypadá, že je Zrozený synem Pána.

Eph se vrátil z Washingtonu, kde neuspěl a svůj neúspěch pořádně zapil v baru. Nora ho později ošetřila, protože byl postřelený. Eph se pak vrátil do baru, kde svůj žal zapíjel i Fet. Eph řekl Fetovi, že se chystá zabít Palmera. Palmer se dozvěděl o tom, že Eph žije, a aby si zpříjemnil den, vzal svou asistentku na výlet vrtulníkem. Asistence se Palmer líbí, takže po něm nakonec večer vyjede. Vše končí vášnivým líbáním. (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda se vyznačuje těžkou stagnací.Vypadá to,že se pořád něco děje,ale příběh se vlastně nepohne z místa,všichni hodně mluví o ničem,pokaždé,když někdo obrátí kámen,vyleze z pod něj nová nebo znovu nalezená postava a celý díl tak na mě působil dost nudně. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama