Reklama

Reklama

Agresivní virus - Série 3

(série)
TV spot
USA, 2016, 7 h 10 min (Minutáž: 43 min)

Předloha:

Guillermo del Toro (kniha), Chuck Hogan (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Corey Stoll, David Bradley, Kevin Durand, Richard Sammel, Jack Kesy, Miguel Gomez, Ruta Gedmintas, Rupert Penry-Jones, America Olivo, Christopher Jacot (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

TV spot

Recenze (5)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to sice slabších 5*, ale je. Na druhou stranu obě předchozí série byli o něco slabší. Tato série od začátku ukázala, že bude daleko akčnější a zábavnější. Ta komornější stránka, ač není špatná, jde stranou. Virus se rozšířil a celé město bojuje. Postupně se nám série rozjíždí a v závěru dostává fakt dobrý náboj. Když už vše vypadá na dobrý konec, tak přijde rána, která seriál posouvá do další řady. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od dvojky mírný posun nahoru. Méně nesnesitelného Zacka, více globálního měřítka a konečně nastoupil i pocit, že je lidstvo fakt v háji. Vztahové linky jsou sice zase dost mimo mísu, ale naštěstí nezabírají tolik stopáže, jak jsem se bál. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato seria sa mi pacila asi najviac. Hlavne ku koncu to riadne gradovalo. Cakal som, ze pozriem max dve serie, no pokracujem dalej aj po trojke. Jedina vec, ktora ma fakt vyrusuje je postava maleho Zacka. Neskutocne nesympaticky fracek. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

- jen totální programový imbecil může vypouštět málo známou tv sérii od 2hod. ranní a po čtvrté hned zase opakovat namísto přiřazení běžně logické vysílací doby ve změti výslovných tuctových hovadin ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.Séria - 90%. Tretia séria ma o tri diely menej ako predošlé dve série, ale vôbec to nie je na škodu. Práve naopak, ma to ešte väčší spád a tempo. Príbeh a flashbacky opäť výborné, akcia štýlová, no veľmi tejto sérii pomáha postava Quinlana, ktorý je tu niečo ako druhý Blade. Finále skvelé a podľa mňa ide o najlepšiu sériu (nad starostkou s automatom prižmúrim oko). ()

Galerie (97)

Zajímavosti (1)

  • Hned v úvodu na začátku této epizody je scénka se žlutými náklaďáky a vojenskou technikou před známou „žehličkovou“ budovou, známou též jako Flatiron Building. Tuto scénku tvůrci převzali z filmu Godzilla (1998), kde právě tyto náklaďáky připravovaly rybí past pro Godzillu. (Leopard105)

Reklama

Reklama