Reklama

Reklama

Agresivní virus - Série 2

(série)
USA, 2015, 10 h 25 min (Minutáž: 44–58 min)

Předloha:

Guillermo del Toro (kniha), Chuck Hogan (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Corey Stoll, David Bradley, Mía Maestro, Kevin Durand, Jonathan Hyde, Richard Sammel, Jack Kesy, Natalie Brown, Miguel Gomez, Max Charles, Ruta Gedmintas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (7)

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobra seria, mozno aj o cosi lepsia ako prva. Trochu som prekvapeny, lebo zvycajne ta prva byva najlepsia. Tu sa mi zdalo ze trochu lepsie pracovali z rozlozenim "akcie" medzi jednotlive epizody. V jednotke sa mi nepacilo, ze niektore casti sa totalne nepohli v deji. Tato seria mi vsak prisla akcnejsia, takze som si to asi nejako neuvedomoval. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První tři epizody druhé série ve mně vzbudily pocit,že se proti první řadě dočkám výrazného zlepšení,ale od čtvrtého dílu došlo opět k propadu kvality na známou úroveň.Je pravda,že výrazně přibylo akce,zároveň se objevily nepochopitelné díry v logice,řeší se vztahy,které mě nezajímají,protože všechny postavy jsou mi v podstatě ukradené a jako jediného sympaťáka vidím deratizátora Feta.Nevím,kde se stala chyba,ale nad hlavami všech ostatních kladných hrdinů se mi v průběhu času rozsvítilo slovo "blb",děj stagnuje jako zákopová válka a všechny akce skupiny dobráckých inteligentů jsou odporně předvídatelné. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je pravda, že série je vyrovnaná. Jenže je i průměrná. Drtivá většina dílů je o tom, jak parta failuje ve snaze získat knihu / převahu / lásku. Ve dvojce se začali více řešit vztahy, než smrtelná epidemie. Neříkám, že pro oblibu postavy nejsou city špatný, vztah Dutch a Feta mě vyloženě bavil, ale všechno ostatní je nudná omáčka a výplň. Stejně jako všudypřítomné flashbacky, které jsou sice fajn pro pochopení postav, ale čeho je moc, toho je příliš. Příběhově se dvojka posunula o velmi malý kus dopředu, spíš kousek. Doufám, že trojka zase naváže kvalitou na jedničku a hlavní příběh, válka, se pořádně rozjede, protože už 13 dílů čekáme na startovní čáře a stále nic. Jen ten kluk je jasný kandidát na nejotravnější postavu ever. A ve finále tomu dal jen korunu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první polovina výrazně lepší než předchozí, nicméně i tak stále plná nudné vaty (čtvrtá a osmá epizoda asi nejvíc). Tedy prakticky všechny mínusy první řady přetrvávají, jen jsou lépe maskovány díky atraktivnějšímu ději, kde se už alespoň "něco děje" (sedmá byla fenomenální). Epizody mají tedy VELICE kolísavou úroveň (od jedné do pěti hvězdiček). čím blíže k závěru řady, tím více idiocie a trapných zvratů :(... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.Séria - 80%. Druhá séria mi prišla trošku slabšia. Hlavne v scénach, v ktorých sa objavuje malý Zack, ktorý je jednoducho otravný a ako postava nesympatický. Inak ma to bavilo, herci sú opäť výborný (Setrakian znova najlepší), príbeh stále zaujímavý (flashbacky nemajú chybu, dovolím si tvrdiť, že tie sú to najzaujímavejšie) a akcie tiež nie je malo. ()

Galerie (118)

Zajímavosti (1)

  • Cca v čase 6:13 Gus (Miguel Gomez) při výcviku vytahuje chapadlo (žihadlo) upírovi z krku a hází ho na zem v celku, další záběr nám ovšem ukazuje chapadlo (žihadlo) na dvě půlky. (PatrikP4)

Reklama

Reklama