Reklama

Reklama

Recenze (7)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

OMG! Indické filmy nejsou mým šálkem čaje, ale korejský Ajeossi patří k mým top filmům, takže jsem chtěla vidět, jak si s tím poradili Indové. Jestli si ale takhle představují drsný thriller o drogách a obchodu s lidskými orgány, tak potěš koště. Když jsem se musela chvílemi smát, je asi něco špatně. Některé scény byly směšný, až trapný, někteří herci přehrávali, u jiných mi zas přišlo, že ani hrát neumí. Opět tanečky a zpívánky... Asi by mi nevadily tolik, kdyby je pojali jinak, ale ty jejich rádoby sexy pohledy do kamery a rozevláté vlasy tu byly jako pěst na oko. Má to být thriller, ne natáčení videoklipu. Jinak jsem s výběrem hudby problém neměla. Když to srovnám s korejskou verzí, Indové pro mě nemají to správné charisma. John Abraham je chodící hromotluk, u kterýho jsem snad až na závěrečný úsměv a ve flashbacích nepostřehla změnu výrazu. U Won Bina byla vidět proměna (a nejen ostříhání vlasů), když se vydal So-mi zachránit, tady však nic. A i Kim Sae-ron u mě jasně vyhrává. Jedna hvězda za souboje, jinak Indové nepřináší nic nového, celkem bída. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tak som týmto filmom oficiálne nadšená. Ja sa do toho Abrahama asi zamilujem. Ešte pár takýchto rolí a je to. Toto mu teda výrazne sadlo, mlčanlivý, nebojácny bojovník, ktorý za jednu malú dušičku neváha dať vlastný život dáva svetu nádej, že aspoň vo filmoch dobro víťazí aj keď za ním zostávajú desiatky mŕtvol. Koniec samozrejme nezostal bez slzičky, fakt sa im to podarilo, zlúčiť takýto krutý film s takou precítenosťou v závere sa im podarilo, výrazne to podčiarkli piesne a ich texty. Veľmi sa mi páčil jeho štýl bodania do darebákov, pekne v rytme raz, dva, tri podrezať.... paráda. ()

alien128 

všechny recenze uživatele

O něco horší provedení než původní korejskej Ajeossi. Na mě až moc procházení se v dešti. Ve scéně co mu zabijou manželku, tak sedí ve škodovce. To jsou plusové body navíc :-) ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Indická hvězda John Abraham je hodně koukatelná a pokud by bylo daleko více akce a trošku zajímavější scénář,nebyl by to až tak špatný indický film. ()

Reklama

Reklama