Reklama

Reklama

Z Gymplu na Vejšku

(TV film)
  • Česko Film o filmu: Vejška

Obsahy(1)

Film o filmu Vejška objasní divákům, proč se na Vejšku, volné pokračování úspěšného Gymplu, čekalo tak dlouho, a v čem se oba filmy liší. Scénář, kamera a režie Filip Maryško. (Česká televize)

Recenze (13)

kajas 

všechny recenze uživatele

Film o filmu, který divákovi neřekne vůbec nic. Tvůrci v čele s Vorlem starším jsou mi svými projevy docela nesympatičtí. I přesto patří "Gympl" mezi mé oblíbené české kousky a na "Vejšku" jsem velice zvědavá... ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Povedený film o filmu, který mne nejenom s filmem seznámil a upozornil mě, že se vůbec pokračování Gymplu točí, ale především mě na Vejšku nesmírně natěšil. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Obsah tvorí jediná sebastredná veta: "Som lepší a autentickejší ako Gympeľ a to vo všetkých smeroch.". Vidieť to týždeň dozadu, na Výšku sa do kina nerichtujem. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Proč nejdeš s klukama třeba na ryby ??" - "Vás baví ryby, mě graffiti !!" Mě nebaví ani ryby, ani graffiti, a tak jsem nesmírně zvědav, jak mě bude bavit tenhle sequel, o němž se nás zde tvůrci především snaží přesvědčit, že bude dospělejší, chlapáčtější, upgradem Gymplu, prostě vyšší level !! Necháme se překvapit, horší už to snad ani být nemůže...;) Říká kdo ?? Asi Eva Josefíková....;) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama