Reklama

Reklama

Z Gymplu na Vejšku

(TV film)
  • Česko Film o filmu: Vejška

Obsahy(1)

Film o filmu Vejška objasní divákům, proč se na Vejšku, volné pokračování úspěšného Gymplu, čekalo tak dlouho, a v čem se oba filmy liší. Scénář, kamera a režie Filip Maryško. (Česká televize)

Recenze (13)

Radko 

všechny recenze uživatele

Obsah tvorí jediná sebastredná veta: "Som lepší a autentickejší ako Gympeľ a to vo všetkých smeroch.". Vidieť to týždeň dozadu, na Výšku sa do kina nerichtujem. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Proč nejdeš s klukama třeba na ryby ??" - "Vás baví ryby, mě graffiti !!" Mě nebaví ani ryby, ani graffiti, a tak jsem nesmírně zvědav, jak mě bude bavit tenhle sequel, o němž se nás zde tvůrci především snaží přesvědčit, že bude dospělejší, chlapáčtější, upgradem Gymplu, prostě vyšší level !! Necháme se překvapit, horší už to snad ani být nemůže...;) Říká kdo ?? Asi Eva Josefíková....;) ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Povedený film o filmu, který mne nejenom s filmem seznámil a upozornil mě, že se vůbec pokračování Gymplu točí, ale především mě na Vejšku nesmírně natěšil. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Film o filmu, který divákovi neřekne vůbec nic. Tvůrci v čele s Vorlem starším jsou mi svými projevy docela nesympatičtí. I přesto patří "Gympl" mezi mé oblíbené české kousky a na "Vejšku" jsem velice zvědavá... ()

bohemia_regent odpad!

všechny recenze uživatele

Jakýsi Pasta Oner říká, že oproti filmu Gympl chtěli ukázat prostředí „víc autentičtějc“. Tak to mě uklidnil, bál jsem se, aby ho neukázali „míň autentičtějc“. Takhle je tu šance, že film by mohl být „víc lepší“. -------- V titulcích filmu uvedeno: režie Filip Maryško. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Takový nemastný-neslaný film o filmu, kde se toho moc podstatného nedozvíme. Mohlo by tu být více pohledů do zákulisí a více zajimavostí, škoda... ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Hoši se tam vychválili,prý o 150% lepší,než gympl(cha),tak mám celkem obavy.A juniorovo prohlášení o Josefíkové....no nic,nerad kritizuju něco,co jsem neviděl.Ovšem tento dokument mne zklamal a ukázky v něm mne absolutně nezaujaly. ()

MartinDrhlik odpad!

všechny recenze uživatele

Stále dokola omílaná fráze "kluci se posunuli", "film se posunul", "postavy se posunuly", "příběh se posunul", "graffity se posunuly" oproti Gymplu. Co účinkující, to nesympatický frajírek s minimální slovní zásobou. ()

Reklama

Reklama