Reklama

Reklama

Epizody(16)

Ae-Ra je na mizině a když se dozví, že její bývalý manžel Jung-Woo, jehož firma během jejich manželství skomírala, vydělal jmění, rozhodne se pomstít. (Netflix)

Recenze (8)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Čím víc jsem nadšená, tím těžší je pro mě obvykle napsat komentář. A v tomto případě to bude hodně těžký, protože já snad nemám ani co vytknout. Perfektně a vtipně napsaný scénář, který neupadal. Zábavné scény byly kvalitní až do konce a ty smutné měly hloubky, ale nebraly se až tak vážně. Min Jung Lee byla v roli Ae Ry tak bezvadná, že se tímto dostala mezi mé TOP herečky. Vlastně to byla asi nejlepší hrdinka, kterou jsem v korejských seriálech zažila. Sang Wook Joo konečně dostal pořádnou roli, kde mohl ukázat rovnou dvě tváře. Já si zamilovala obě, roztomilého ťulpase Jung Wooa i charismatického generálního ředitele Cha Jung Wooa. Tentokrát mi nevadil ani druhý nápadník hlavní hrdinky. Byl úplně jiný, nepředvídatelný a milý. Většina ostatních postav mi sedla taky, i když tu byly i některé, které bych s chutí vyškrtala. Hudba byla lehce nadprůměrná, ale pouštět si budu jen pár vybraných kousků. Tenhle seriál mě hodně potěšil a rozhodně jsem ho neviděla naposledy. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak tedy s přimhouřenýma očima dávám ty 4*. Bylo to vtipné, rozverné a i když to mělo nášlap na veliké klišé, které se nehodilo, s grácií opilce ho to nakonec obešlo. Navíc se mi strašným způsobem zalíbila hrdinka – ve spoustě rozhodnutí i v některých posuncích mi připomínala spolužačku. Takže to díky tomu na mě působilo reálně. Mám hrozně ráda tenhle typ příběhu a celkové zpracování mě potěšilo. Jako každá lovecome z Koree i tahle má své roztomilé momenty. Pro mě je to seriál, který potěší ve dnech, kdy jste unavení anebo vystreslí. Jen ten konec byl jako hodně tekutá krupicová kaše ze školní jídelny, u které se nemůžete rozhodnou, jestli vám chutná a, i když máte hlad, jestli má cenu si ji přidat. Přeloženo. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Tradičně hodnotím před posledním dílem, ale mám pocit, že tady snad není co zkazit. Seriál se v mnoha ohledech liší, a i když je to ze začátku čistá vztahovka o rozvedeném páru, v kterém se kupodivu nezachová jako krysa manžel, ale manželka. Jenže co když k tomu měla svoje důvody? To se pomalu a nenápadně odkrývá. Navíc mě hodně bavil závěr, řekla bych, že je jeden z nejpovedenějších, jaké jsem u Korejců viděla. Žádná vata a parádní jízda. Bavilo mě to, narozdíl od jiných jsem se nenudíla, ale na tu pátou hvězdičku něco chybí. Možná víc chemie mezi těmi dvěma, protože tu jsem tam moc neviděla. Hráli dobře, ale to nedefinovatelné cosi ve vzduchu, se prostě nekonalo. A řekla bych, že na tom měli podíl oba. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Dávala jsem tomu až moc dlouho šanci. Před asi dvěma lety jsem se na to začala dívat a strašně moc se mi to nelíbilo. Moc často se mi nestává, že by se mi tak moc nelíbil nějaký korejský seriál už od prvních minut. Ne jen že se mi nelíbilo jak se v k sobě všichni chovali, ale především mi lezli na nervy všichni kdo tam hráli. Především hlavní mužská postava Sang-wook Joo. Vždy když chtěl promluvit nebo bože zaplať promluvil, tak jsem ho chtěla něčím praštit. A takhle to šlo i s hlavní ženskou postavou. Říkala jsem si, že to bude jen tím jak byla napsána jejich postava, ale u hlavního protagonisty jsem si uvědomila, že on prostě nehraje dobře. Po dokoukání půlky seriálu se zaťatými zuby a křikem jsem koukla na poslední epizodu. Tím to to ukončuji a už nikdy více ničemu takovému z JK nedám už nikdy šanci. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Do cca 11. dílu luxusní záležitost v podobě ztřeštěné romantické komedie s mírným nádechem dramatu. Poté přichází typická korejská změna chování některých postav skrze zášť, čímž je značně ovlivněno plynutí děje a v neposlední řadě nastává také stará známá situace: "Když nebudu s tebou, bude to pro tebe lepší!" Opravdu škoda, že se opět musel před koncem ovlivňovat děj tímto způsobem. Naštěstí to vždy zachránil Joo Sang-Wook, jehož postava byla napsána přímo božsky. Byla to s ním velká zábava a jeho postava mě vážně nepřestávala bavit. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Uch jo, další kousek co nedokoukám. Ono to sice není špatné a vlastně je i celkem zábavné, ovšem to je právně hlavní kámen úrazu, pouze s komedií si seriál nevystačí. Je až moc komediální a postavy se kolikrát vysloveně pitvoří. Hlavní dvojka je fajn, u těch vedlejších je to jak kdy – některé se zdařily, většina nikoli (např. rodina hlavní hrdinky je až trapná). Tradiční neduh seriálů platí i u tohoto díla – obsah a opravdové události nikde. Odkoukal jsem 7 dílů a pominu-li úvodní rozjezd dění, tak se vlastně vůbec nic neděje, pouze se vymýšlejí hloupé zápletky aby se postavy neustále potkávaly a plácaly se ve svých vztazích, tím se to všechno jen vycpává. A pochopitelně, vše je až moc průhledné a jasné kam ty vztahy a „události“ míří. Je mi líto, dobře zvládnutá komedie mi na výplň 16h zkrátka nestačí, požaduji nějaký příběh a dění, zaplácnutí veškerého času vlastně ničím mne u obrazovky až do konce udržet nedokáže. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Kouzlo tkví v nevšedním páru, které je vzdor jejich nedostatkům krásné sledovat a s napětím očekávat, jak to s nimi dopadne, to celé balené v mile komediálním hávu... ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka mi je od začátku nesympatická. Ne kvůli herečce, ta je ok, ale kvůli tomu, jak poslala manžela do kopru a ještě je uražená. Vlastně se u seriálu ani moc nebavím. Jestli se něčemu zasměju, tak Sang-Wookovým xichtům, když ho bejvalka veřejně ztrapňuje a pak, když zase balí. Ono je to vlastně celé založené na jeho výborným hraní. No.. celkově.. je to docela slušná nuda, i když ve druhý půlce se to zlepšuje. Jako "výplňový" seriál mezi jinými, lepšími, se to docela dá. Ale dát to bez přestávek, to bych se asi unudila k smrti. ()

Reklama

Reklama