Reklama

Reklama

Žena, bůh a pomeranče

(studentský film)
  • USA Woman, God and Oranges

Obsahy(1)

Karolína pracuje jako prodavačka v supermarketu. Práce jí nebaví a vše jí navíc ztěžuje její hrubě se chovající šéf. Když jede po noční směně domů metrem, připlete se do velice nepříjemeného incidentu. Snaží se nějak zakročit, ale je to marné. Nahromadí se v ní vztek na svět kolem sebe, na svůj život a v zoufalosti se vykřičí do světa. Zčistajasna se vedle ní objeví mladý, zvláštní muž, Adam. Jí pomeranč a s až pobaveným úsměvem tvrdí, že vše je v nejlepším pořádku... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Technicky je to fajn, v tom problém není (a kdyby byl, byla by to velice, velice špatná bakalářská práce)´, ale bohové, ten scénář! Takový zhovadilá dementnost se jen tak nevidí, veškeré dialogy, které postavy vypouští jsou nechutně strojené, klišovité a znějí jako něco zkopírovaného ze stránek vyznavačů Aštara Šerana. Ve chvíli kdy se k tomu přidávají prostřihy na rádoby romantickofilosofické scenérie jako vodopád, nebo hejno holubů za doprovodu citopudné hudby, je dílo zkázy dokonáno. Dokonce mě to tak iritovalo, že si nejspíš alespoň týden nedám pomeranče. Kurva. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zvláštní dílo. Má podmanivou a dost podivnou atmosféru, ví to, co to chce říct, škoda jenom, že ta myšlenka samotná není bůhvíjak originální - jděte si za svými sny - protože většinu času jsem byl napnutý, co z toho nakonec vypadne. Každopádně herecky to nebylo zrovna nejlepší, všechny ty záběry na holuby a vodopády mi tam moc neseděly a celkově to nebylo sestavené zrovna nejlíp. Na 3* to ale je. ()

pabulator 

všechny recenze uživatele

Ta holka je fakt moc pěkná,ale strašně nepřirozená škoda no snad si to herectví časem vypiluje,námět nestojí ani za řeč jediný kdo tu opravdu něco hrál byl David Matásek + teda můžu pochválit pár pěkných záběrů to je tak asi všecko. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Aneb nebuďme jenom pěšáky systému. Kolik z vás člobrdové má odvahu na férovku poslat do prdele nenáviděného šéfa a nebýt otrokem práce, která se opravdu nedá nazvat prací snů. Krásný film o krásné myšlence a o tom, jak je důležité si svou ideu udržet. Mládežníci se mají podporovat a mně se to velmi líbilo. ()

patrikus 

všechny recenze uživatele

Krásné dílko se zvláštní atmosférou a snad nejhezčí herečkou všech studentských filmů u nás !!! Režie i hudba velmi zajímavá. Kdyby to mělo lepší scénář, byl bych dal i pět hvězd !! ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Moc povedený a o to větší respekt, že to byl studentský film. Kamera i hudba byla lepší než v kdejaký televizní konině a ta pointa mě potěšila. Skoro stejně, jako kdyby se namísto toho zjevil zlej trestající bůh a, dštíc hromy a blesky, sesmažil tu lidskou plíseň. Spokojen. ()

TomDolly 

všechny recenze uživatele

Celé je to také.. divné. Herci aj ten námet. Trochu neviem prísť na chuť scenáru. Na odpad to síce nie je ale kto preboha takého filmy ešte v dnešnej dobe točí? ()

Reklama

Reklama