Reklama

Reklama

Vhodné chování

  • Velká Británie Appropriate Behavior
Trailer

Obsahy(1)

Shirin, bisexuální mladá žena z konzervativní perské rodiny, se snaží zjistit, proč jí její poslední vztah nevyšel, zatímco se v reakci na nedávné zásnubní oznámení svého bratra uchyluje k tichým aktům vzpoury. Pro Shirin není vůbec jednoduché být součástí dokonalé perské rodiny. Přijetí se jí nedostává nikde - rodina nemá o její bisexualitě ani ponětí a Shirinina bývalá přítelkyně Maxine nedokáže pochopit, proč jim to prostě neřekne. Dokonce ani šestiletí chlapci ji v její hodině filmové tvorby nedokáží vnímat déle než jednu sekundu. Poté, co rodina oznámí bratrovy předem domluvené zásnuby s dobrou partií z Iránu, se Shirin v rámci své soukromé vzpoury vrhne vstříc pansexuálním dobrodružstvím, přičemž se snaží přijít na to, proč její vztah s Maxine nevyšel. (Cinemax)

(více)

Recenze (7)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Taková lehkonohá, zjednodušená a ukrutně hipsterská indie variace na Život Adele mixnutá chronologickými hrátkami z Blue Valentine. Jako plus beru, že po zhruba půlhodině, kdy mě film aktivně otravoval stokrát viděným a typickými přechytralými dialogy jsem se do toho nakonec dokázal dostat a začalo mě to bavit. Btw. s íránsko-americkými režisérkami se roztrhl pytel nebo co :) Pokud vás neláká LGBT tematika nebo nejste blázni do indie scény, tak s klidem vynechejte tohl patří mezi ty kousky na které brzy zapomenete. ()

Akaja 

všechny recenze uživatele

Stříhání kalhotek mohlo vést k dobré rvačce, velká škoda, že na ni nedošlo. A latexový obleček teda nic moc... ()

JannieMc 

všechny recenze uživatele

Hola Guys! =´) Bylo to chytré, vtipné a ze života...mělo to styl, inteligenci a myšlenku...a navíc to, čemu rozumím. Great, almost brilliant! =´) ()

black8 

všechny recenze uživatele

Zásada "don´t ask, don´t tell" pekne ukázaná v praxi. Aj keď ju nedodržíte, dá sa naďalej uplatňovať. Stačí, ak na tom trvá jedna zo zúčastnených strán. Pobavilo, ale nijako mimoriadne nezasiahlo. ()

kessi 

všechny recenze uživatele

No, film kde nebudete mít rádi nikoho. Nemůžu říct, že by mě to vyloženě nudilo, ale rozhodně mě to nenadchlo. Sonda do celkem obyčejného života jedné newjorčanky, která si tak trochu hraje na to, že obyčejná není. Pro mě by zvýšilo hodnocení snad jen to, kdyby aspoň některá z postav byla hezčí :D ()

Reklama

Reklama