Reklama

Reklama

Recenze (8)

wohna 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to o něco víc než Roastování Charlieho Sheena. Skvělí roasteři, jeden lepší než druhej. Kdo neviděl, doporučuji. Jakým stylem se pouští do Jamese Franca, a i sami do sebe navzájem, to je prostě něco neskutečnýho. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Najviac ma bavili Jonah Hill a Sarah Silverman. A Samberg bol skôr divný ako vtipný, ale rozosmial hodne (“Roasting the father!”). Zatim asi druhá najlepšia roastovačka (sorry, ale Willis mal Eda Nortona). ()

Reklama

AngelG 

všechny recenze uživatele

Oproti jiným Roastům, byl tenhle opravdu nejlepším.. a to asi proto, že i když to bylo přisprostlé a urážející, tak i přesto si to zachovalo úměrnou laťku, nezasahovalo to do nějakých pubertálních sprosťáren, jako u jiných Roastů a dalo by se i říct, že to bylo takové celé příjemně uvolněné a kamarádské.. no ale hlavně, pro mě to bylo naprosto dokonalé "obsazení", mimo Franca samotného, kterého mám opravdu v oblibě, tak další 4 roastovací aktéři - Rogen, Hill, Hader a Samberg, kteří rozhodně patří k mým nejoblíbenějším novodobým komikům.. takže je to opravdu super, dlouho jsem se tak nenasmála a je fajn vidět, že ne každá hollywoodská celebrita, se bere až příliš vážně.. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Vynikající roast. S podobným složením roasterů to sice mohlo zklamat jen těžko, ale že se budu bez přestání smát půlku stopáže jsem vážně nečekal. Smršti vtípků se navíc kromě Franca nevyhnula ani jeho babička, brácha Dave nebo The Rock. 90% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama