Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro). (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (584)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem trailer, ale jinak jsem vlastně nevěděl, o co půjde..Jenomže zkrátka Will Smith a Margot Robbie! To jsem si prostě nemohl nechat v kině ujít! A výsledek je přesně takový, jaký jsem myslel. Hlavní dvojici spolupráce zkrátka dokonale sedla a na plátně je to znát. Film střídá prosluněné lokace a vůbec efektně prodává život v luxusu, na čemž staví a je to druhá největší zbraň Focusu. Další věc, co mě velice potěšila je několik wow momentů. Ačkoli závěrečný zvrat už celkem jde odhadnout, zásadních zvratů je ještě několik předtím a vážně jsem byl potěšen, když mě scénárista totálně uvedl v omyl. Rozhodně jsem rád, žd jsem na film zašel, je milé opět v kině vidět Willa Smithe, který se do natáčení opět naplno vrhnul a je na něm vidět, že si natáčení užíval. Rád si film třeba za několik měsíců zopakuji...73%...[28.2.2014_Cinema City_Flora] ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ještě včera bych sám nevěřil, že zajdu do kina na film s popiskem Komedie/Krimi/Romantický/Drama a dnes mám chuť zajít na film znova, protože od Kingsmana jsem zábavnější film letos neviděl. Neuvěřitelně vtipné, zábavné, skvěle zahrané, velmi chytře napsané a sakra stylové. Celý film je jeden velký podfuck, který vyjebává jak se všemi ve filmu, tak i s divákem a skvěle to filmu vychází. Celá organizace funguje více než zdařile, Will Smith zde odvádí ultimátní herecký výkon, takhle ve formě si ho nepamatuji a závěrečný zvrat je jeden z nejlepších, co jsem kdy měl možnost vidět. Adrenalinová věc do které se okamžitě vžijete a film si ihned zamilujete. Krásnější a zábavnější film týkající se zlodějiny, kapsářství a podvodů jen tak nenajdete. Skvost. 100% ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Focus je zábavným heistovým koktejlem, který se nejlépe podává po minimu trailerů a obsáhlých synopsí. Romance tu stojí hlavně na tom, že je Margot Robbie ukrutně sexy, zlodějská část ale dupe na plyn i ve chvílích, kdy už si postavy povídají zbytečně dlouho. Nejpoctivější podfuk za hodně dlouhou dobu! (7/10) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50,1miliónaTržby USA $53,862,963Tržby Celosvetovo $154,362,963Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,903,888 //počet predaných kusov 82,064Tržby za predaj DVD v USA $1,700,855 //počet predaných kusov 113,466║ jednoznačne mi tam chýba lepšia chémia medzi postavami a aj keď miestami to má dobré napätie, troška sviežosti, je to len zlomok atmosféry oproti podobne ladeným filmom ako Dannyho jedenástka či Podfukári /55%/ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice už jsem viděl spoustu lepších podvodnických kriminálek, ale ani tahle nebyla špatná. Vedle solidního obsazení může film sázet i na nepředvídatelnost, což se dnes obvzláště cení a také se mi líbilo, že řetězec zvratů, který přišel v závěru, měl hlavu i patu. Čemu se Focus nevyhnul jsou hluchá místa, kterých je na můj vkus trošku moc a některé dialogy mezi oběma hlavními představiteli jsou ubíjející, ale na druhou stranu na Margot Robbie se docela dobře kouká, tak se to dalo přežít. Celkově slušná práce. 70% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (15)

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Reklama

Reklama