Reklama

Reklama

Květiny v podkroví

(TV film)
  • USA Flowers in the Attic (více)

Obsahy(1)

Čtyři děti mají milující rodiče a krásné dětství. Z pohádkového života se stane noční můra, když jejich otec zemře při autonehodě a jejich matka se rozhodne vzít děti ke svým přísným rodičům, protože nemají žádné finanční prostředky... Corrine má se svým manželem čtyři nádherné děti: Cathy, Carrie, Corryho a Christophera. Corrrinin manžel je velmi úspěšný, rodina žije v nádherném domě a děti mají, nač si vzpomenou. Corrine uspořádala pro manžela oslavu, neboť byl v práci povýšen, on měl ale autonehodu, kterou nepřežil. Corrine nic neumí, peníze docházejí a rodině hrozí i ztráta domu, neboť nemají z čeho splácet půjčky. Jednoho dne oznámí Corrine svým dětem, že se na ně konečně usmálo štěstí, neboť se mohou přestěhovat do domu jejích rodičů, kteří jsou nesmírně bohatí. Starším dětem, Cathy a Christopherovi, se nelíbí, že mají odjet hned večer, ale nakonec matce uvěří, že bude vše v pořádku a rodina bude zase finančně zajištěná. (TV Prima)

(více)

Recenze (24)

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl solidní hnus. Dlouho jsem neviděla film, kde jsem vyloženě měla chuť být na místě dětí a jak babku, tak matku nejméně zaškrtit. Zahrát takhle protivné, nesympatické a dementní postavy, to chce fakt talent. Nervy my místy přetékaly a upřímně jsem doufala v nějaké dobré vyústění. Spoiler o konci dávat samozřejmě nebudu. Hodnocení by bylo vyšší, kdyby přidali trošku na napětí a emocích, ale já si nestěžuji. Fuj, myslím, že se jen tak neuklidním. ()

vooddoo 

všechny recenze uživatele

Četla jsem celou pětici ze série Květy z půdy, a i když nejsem romantický fanda, velmi mě zaujaly a několikrát jsem se k nim vrátila. Proto jsem byla zvědavá i na film. A kupodivu jsem byla docela příjemně překvapená. Heather Graham ve své roli byla naprosto úžasná a přesvědčivá. Bohužel filmu dost škodí jeho levné filmové zpracování a postava nemilosrdné babičky mohla být zahraná určitě lépe. I přesto se zájmem skouknu pokračování - už i proto, že se velmi věrně drží knihy, což je rozhodně další plus. Dávám tři hvězdičky a uvidím co bude dál :) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Byl jsem přesvědčen, že si pouštím originál, ale remake mě v žádném případě nezklamal. Ellen Burstyn a Heather Graham zahrály dvě mrchy různého ražení dokonale a častokrát jsem měl chuť jim rozkopat ksichty. O to víc byly mé pocity na konci rozporuplnější, ale v tomto případě to nepovažuji za filmařskou chybu. Naopak. Své si odvedli i představitelé zavřených dětí a tak jediné, k čemu mám menší výhrady, byla atmosféra, která mohla být o něco temnější. Ale i tak se jedná o nadprůměrnou televizní zábavu. 75% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tá myšlienka je parádna a s lepším scenárom, mohlo byť takmer SPOILER! toto meets toto Koniec SPOILERU!, v nudnom Tv spracovaní je to ale také nijaké. Horor ani náhodou, skôr psychologická dráma s prvkami thrilleru, ktorej ale chýba vyvrcholenie. Preto 2 hviezdy, aj keď na hranici. A tiež, tak zlý strih som nevidel už roky. Normálne neriešim, tu to ale už bilo do očí.. PS: Originál som nevidel ()

SheenaStaley odpad!

všechny recenze uživatele

Ak by sa dalo dat 5 odpadov tak ako 5* stále by to bolo málo...tvorcovia na tomto príbehu urobili zhruba rovnaké nepochopiteľné zlo ako matka na svojich styroch deťoch v tomto príbehu...prosím každého kto zvažuje, že si to pozrie aby si miesto toho prečítal predlohu (sama som ju zhltla za menej ako 24 hodín) alebo si radšej pozrite povodny film.... za toto by som filmárom dala elektrické kreslo... ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama