Reklama

Reklama

Don't Hug Me I'm Scared 2

všechny plakáty

Obsahy(1)

Naši protagonisté čekají na jejich oblíbený pořad. Nebyl by žádný problém, kdyby se do toho nerozhodly vmísit otravné hodiny. (KGBelik)

Recenze (4)

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Tentokrát je vyděleným tématem, prizmatem pohledu na život, hrůza času, doslova. Hrůza času, který už uplynul a ještě uplyne, a hrůza vědomí o čase, o jeho entropické podstatě a vztahu k věčnosti, pokud něco z toho můžeme chápat, my časovaní, a hrůza paradoxů, do nichž nás ultimátně staví ustavičné plynutí, pomíjení i trvání. *** Ne, na té sérii šesti animovaných děl není nic úchylného, je to velice věrohodný záznam bad tripů, při nichž si pronikavá mysl v záblescích tísnivě uvědomuje složité fyzikálně-filosofické souvztažnosti bytí v čase, prostoru a sounáležitosti, vzájemnosti (ústředními aktéry je trojice nesourodých, přesto zřejmě nerozlučných přátel), v jejich ohromujícím a odzbrojujícím vlivu na lidský život a lidské prožívání a snažení. *** O celé šestidílné sérii píšu víc u jedničky: https://www.csfd.cz/film/323677-don-t-hug-me-i-m-scared/komentare/?comment=11497248 ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Wow, tak tohle... Tenhle seriál je prostě neuvěřitelně nechutná a zvrácená divnost, nechápu jak se tomu někdo může smát. Opravdu, možná nejsilnější díl. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Lidi, co za timhle stoji, jsou fakt sick. Pisnicka neni tak chytlava jako u jednicky, ale povidani o konceptu casu zase graduje do hrozneho depresivniho konce, ktery pusobi v kontrastu s kvalitni a moc hezkou animaci, jako krouceni nozem v zaludku. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že Don´t hug me i´m scared 2 trpí klasickou "nemocí dvojek". Tam kde jednička působila nenuceně, hravě a přesto byla creepy, disturbing and sick, tam dvojka tlačí na pilu, je zbytečně explicitní a moc okatě šokantní. Znepokojivé věci vyplouvají na povrch příliš často a příliš jasně. Najednou už to není něco co by jste mohli omylem pustit dětem, tentokrát je jen úchylný klip.. To je sice fajn a provedeno je to parádně, ale jednička měla své kouzlo právě díky tomu, že než se věci zvrhly(v přesném dynamickém tempu..dvojka je už dlouhá a roztříštěná), divák si prostě jen užíval střelenou písničku(i ten song je zde slabší) a náznaky že je něco špatně se daly snadno vyložit jen jako špatná divácká interpretace nebo, že prostě jen tvůrcům ujela ruka..... Každopádně milovníci všelijakých úchyláren to jistě ocení. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama