Reklama

Reklama

Někdo jako já

  • Švýcarsko Eine wen iig, dr Dällebach Kari (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mezi Karim a Annemarie jde o lásku na první pohled - ale jejich láska se neobejde bez komplikací. Oba jsou z úplně odlišných společenských tříd a Annemariin otec už má navíc pro svou dceru vybraného jiného, bohatšího a elegantnějšího manžela. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Xmarc 

všechny recenze uživatele

Pěkně zpracovaný příběh, dobře zahrané, bezva atmosféra, decentně podaný humor v podání hlavního hrdiny, který nijak nekazí celek a situaci, v jaké se díky vrozené vadě ocitl. Pro podobně postiženého člověka to muselo být v tehdejší době a společnosti velice nepříjemné a složité. Obzvláště, když je z chudé rodiny a začne se ucházet o dceru z vyšší společenské vrstvy. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

dojemný příběh dvou mladých lidí,Už dlouho mě žádný film tak nechytil za srdceDokonce si dali tvůrci tu práci a dosadili do hlavní role herce kdy jeden hraje mladého a druhy ve stáří.Výběr byl precizní!!!!.A zase ty barevné filtry na kameře..... ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Standardní romantické dílko, na které se dá koukat, pokud si občas chceme odpočinout od něčeho vážnějšího. A spíše pro ženy. Chudý a postižený holič a krásná dívka majitele módního salónu. Dva světy, které se střetly a nalezly v sobě zalíbení. Prostě by to byla červená knihovna, jenom se špatným koncem. Vzpomínky těžce nemocného Karima na svoji životní lásku , z něhož vyplynuly dvě a místy tři časové linky vyprávění, to vše bylo zvládnuto dobře a s přehledem. Práce maskérů taky na výbornou. Ale zkazil mi to závěr s tím jinak orientovaným mladým holičem, což s vlastním dějem nemělo co dělat. To už i ve Švýcarsku se tito lidé dávají povinně do každého filmu? Takže o jednu hvězdičku méně. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek tak trochu připomíná dobu, jakou si dnes žádný ze současné mladé generace už neumí ani představit. Přísný otec nepřeje své dceři chlapce do kterého se zamilovala a to jenom pro, že jsou z vyšších vrstev a chlapec je obyčejný holič. Romantický historický příběh sleduje hlavně jeho a jeho veškeré počínání. Snaží se seč může, jen aby dívku získal. Komediálního tu však není nic. Jen dějství jak z červené knihovny, které potěší snad jen ženské diváky. ()

Reklama

Reklama