Reklama

Reklama

Harbinger Down

  • Velká Británie Inanimate
Trailer 3

Skupina postgraduálních studentů si zajistila místo na rybářské lodi Harbinger, aby mohli studovat efekty globálního oteplování na kosatky v Beringově moři. Když posádka lodi vyloví nedávno rozmrzlý kus starého sovětského vesmírného vraku, všechno se úplně zvrtne. Vypadá to, že Rusové experimentovali s želvuškami, drobnými pružnými živočichy schopnými odolávat extrémnímu vesmírnému záření. Bytosti přežily, ale ne bez mutace. Nyní je posádka vystavena agresivním zmutovaným organismům. A po umístění v ledu po tři dekády se bytosti nehodlají vzdát tepla lidské společnosti. (noelcoward73)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Film v mnoha detailech navazuje na horor Věc (1982), například, když posádka lodi prochází podpalubím a hledá vetřelce, můžeme vidět stejný hrací automat Chess Wizard jako používá McReady (Kurt Russell) ve filmu Věc. (Scaryman)
  • 3 066 fanoušků přislíbilo celkově 384 181 $ – v přepočtu téměř 9,66 milionů Kč – a pomohlo přivést film k životu. (Zdroj: kickstarter.com) (ČSFD)
  • V roku 2010 štúdio Amalgamated Dynamics vytvorilo efekty pre film Vec: Počiatok (2011). Scény v ňom však boli nahradené pomocou CGI, a tak sa štúdio rozhodlo natočiť film Harbinger Down s podobnou tematikou. (Marceloo)

Reklama

Reklama