Reklama

Reklama

Winter Stalker

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2009, 2 min

Režie:

Stephen Reedy

Obsahy(1)

Zaříkávač voodoo provádí svůj temný rituál a nic netušící dívka se připravuje do svého lože. Čaroděj se blíží ke své oběti, dívka uléhá do své postele. Zdá se, že vše je ztraceno, s odbitím půlnoci se dozvíme odpověď. (PetrPan)

Recenze (7)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodně povedenej kraťas. Dobrá kamera, perfektní střih, skvělý vypravěč, hutná atmosféra a neméně povedená zvuková kulisa. Finále je už jen třešničkou na dortu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemělo chybu. Stephen Reedy je zřejmě pěkný úchylák a tak se nám své perverzní představy snažil ukázat ve dvou minutách, které měly lepší atmosféru, než leckterý celovečerní film. Kamera i střih odvedli precizní práci a to ani nemluvím o ozvučení. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Prezradiť čo i len náznakom záverečné sekundy by skazilo celú zápletku. Ale ono to u krátkometrážnych filmov často býva však ? Spracovanie úchylného vydláka bolo perfektné. Spolu s maniakálnym psychopatickým monológom tvorila skvelú zmes. Pre mńa tam bolo veľa zoomov, shotov a kdejakých postprodukčných zvukov zdali sa mi moc preplácané. Do dvoch minút tam toho nemuseli toľko pchať.Avšak záverečné rozuzlenie to v pohode kryje. Videl som už kade čo, ale toto som nečakal. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Úžasnej krátkej film o tak trochu úchylným dědovi. Od začátku skvěle natočený kraťas s úžasnou hudbou a povedeným hlavním hercem, kterej má vážně creepy hlas a neskutečně se tam hodí. Vážně to stojí za to, pustit si to ve sluchátkách do uší na plný volume. Pecka, navodilo to krásnou vánoční atmosféru :D ()

Reklama

Reklama