Reklama

Reklama

Sekvence

(festivalový název)
  • USA Sequence (více)

Obsahy(1)

Co když se jednoho dne probudíte a zjistíte, že o vás snil celý svět? Ale nebylo to v dobrém. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (12)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zábavný originální nápad, který v divákovi na ploše dvaceti miut bezproblémově drží zvědavst. Nevyústí to v nic úplně zásadního, ale i tak fajn. Ke zhlédnutí na vimeu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je pecka jak prase! Chlap se jednoho dne probudí s tím, že všichni z něj mají strach, jelikož se o něm celému světu zdál nepěkný sen. Život se mu hroutí před očima a zažívá nepředstavitelnou noční můru. Finále? je nečekaně brutální a doslova lahodné. 9/10. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

20 minútová investice z filmového času se oplatila. Má to všechno , co kraťas s úmyslem rozbiť ti držku 1duchosťou a pripáliť pointu má mať. Vadil leda ten electro sound " jinakámo neuškodí skouknout " kóz se jedná o funkční krátkometrážní investici do pohledné filmáčiny a svou screen anranžmá a vkusní pointou je oslavou sama sebe. Po zhliadnutí nutný reset. . ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No zas tak boží, jak tu někteří popisují, mi to teda nepřišlo. Pointa byla zajímavá to určitě, ale originální??? Zpočátku jsem se dokázal úplně vžít do kůže hlavního hrdiny – taky nesnáším, když na mě furt někdo čumí, nebo mi kecá do práce. Scénka v obchodě byla velmi slušná, no a ten bizarní konec rovněž ušel. Možná by tomu slušelo trochu víc, kdyby to bylo o kousek kratší. Nicméně pořád si to ještě udrželo lehce nadprůměrnou laťku. 60% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně skvělý. Neotřelý nápad, který mě posadil na zadek. Škoda jen té divné zbytečné scény v obchoďáku, jinak by to bylo na pět. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Originální krátkometrážní snímek, který Vás nechá celých dvacet minut hádat, že co se to vlastně děje. Má to jednu napínavou akční scénu i povedené vyvrcholení, které sice není nějakým velkým překvápkem, ale rozhodně si nebudete stěžovat. Čisté 4* ()

Taron 

všechny recenze uživatele

No nápad neskutečně originální a skvělej. Fakt nechápu, jak tohle někoho napadlo. Škoda zakončení, bylo jaksi neuspokojivý a nedotažený, což dost filmu ubralo. Nějakej lepší jasnej konec by z toho udělal masterpiece. ()

Reklama

Reklama