Reklama

Reklama

Naposled, co jsem viděl Richarda

(festivalový název)
  • Austrálie The Last Time I Saw Richard
Krátkometrážní / Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Thriller
Austrálie, 2013, 23 min

Obsahy(1)

Jonah rád trápí ostatní pacienty na psychiatrii pro mladistvé. Když mu na pokoj přidělí Richarda, dostane víc, než jen dalšího vyděšeného chudáka na popichování. S Richardem přišli i ti, jichž se tolik bojí. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V psychiatrických ústavech se může stát cokoliv. Zvláště když se tam dějí podivné věci. Můžou za to snad prášky a narušená psychika pacientů, nebo skutečně s mladým Richardem přišlo i něco jiného…Po psychologické stránce tento australský krátkometrážní snímek nevypadal zas až tak hrozně, jen kdyby to na mě místy nepůsobilo až moc „přihřátě“. V některých pasážích dokázal režisér Nicholas Verso vytvořit vskutku zajímavou atmosféru, byla jen škoda, že podobnou úroveň neměl celý snímek. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je tenká čiara medzi tým čo je skutočnosť a čo je fikcia. To nás nikto nenaučí. Je to spôsob myslenia, ktorý veda nerozlúskne. A je tenká čiara medzi odhodlaním a bláznovstvom. Detto. Dobrý námet, ale zbytočne natiahnutý. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Australský krátký film z netradičního prostředí je sám o sobě nadprůměrný a kvalitativně jej zvýraznil ještě představitel hlavní role Jonaha (Toby Wallace). 7877 ()

Reklama

Reklama