Reklama

Reklama

Pronásledované

(TV film)
Trailer

Stephanie žije s násilnickým manželem. Má strach, že se jeho agresivita obrátí i proti dceři, proto raději jednoho dne obě zmizí a začnou žít pod novou identitou. Muž však po deseti letech zjistí, že jsou naživu, a chce je zpět... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

DandaPiper odpad!

všechny recenze uživatele

Horší než film samotnej je snad už jen vzhled kdysi překrásné Emmanuelle Vaugier, jejíž vzhled mi nyní připomíná nepodařenou verzi zplastikované Rose McGowan a to už je co říct, protože i ta už dnes vypadá dost na pováženou. Její chybějící obočí/neobočí je vyloženě k smíchu. Obsazení takové maškary do hl. role značně vypovídá o kvalitě celého snímku. ()

Eddemi 

všechny recenze uživatele

Tema dobra. Na televizny film bez vacsej snahy to mohlo byt s danou temou kludne na priemerne tri hviezdy... Avsak... Tu to bolo trochu inak. Start relativne divny, ale odpustila som im to. Potom to bolo celkom OK. Taky priemer. V polke som to vsak videla uz len na dve hviezdy a oni este aj toto totalne posrali... :D... Ako fakt k tomuto nemam viac co dodat. Lebo tolko nelogickosti, naivity a stagnacie sa len tak lahko nenajde ani v B-eckovych hororoch. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Teprve druhý komentář? To je skandál! Na tenhle film jsem se po přečtení "obsahu" strašně těšil, protože jsem tušil, že se pobavím. Pro zasvěcené odborníky filmů o stíhaných ženách, lze tento film přirovnat např. k filmu Enough (Dost) s Jennifer Lopez. Vlastně to je přesně jako film Enough, akorát film začíná tak v jeho polovině a je celý ještě mnohem debilnější, což se nyní pokusím lehce nastínit; Stephanie žije s násilným debilem a tak se rozhodne ukrást identitu jiné mrtvé ženy, což si přečetla v příručce "jak změnit identitu" (nebo tak nějak). Příručku, jméno dané osoby, fotky a detaily poté zdokumentuje a uloží do stříbrné schránky, kterou pečlivě uschová na půdě jejího starého domu, kde žije s debilem. Debila po 10 letech vyhoděj z práce a vlezou mu do baráku vačice, tudíž nějaký lovec vačic jde na půdu a skříňku debilovi předá. Debil předá dokumenty soukromýmu detektivovi, kterej paní vypátrá a zjistí, že Stephanie žije pod falešnou identitou realitní makléřky Alex a pro jistotu všude po městě dává k barákům velké cedule se svojí fotkou, aby každý viděl její obličej. Soukromý očko jí teda vyfotí, dá vědět debilovi a debil ho vyplatí kyanidem (nebo co mu to v lékárně prodali). Mno a pak je začne stalkovat, bezproblémově namontuje do jejího mega luxusního baráku v Palm Springs kamery (běžně finančně dostupné nezaměstnaným), leze za svojí nevlastní dcerou a baví se s ní o jejím otci a otčímovi a ona mu všechno říká, ale nepozná ho (zato jsou jí povědomý jeho hodinky) a takhle se to nese v duchu ještě asi 30 minut, než spadne z lanovky do sopky a přeletí slavnostně letka amerických MIGů. Na rozdíl od prvního komentáře u tohoto supr snímku se mi Emma líbí, dcera je taky celkem obstojný řezivo a tak dávám jednu hvězdu za naplnění očekávané zábavy. ()

Galerie (74)

Reklama

Reklama