Reklama

Reklama

Gomora - Série 5 (2021) (série)


Sie nennen es den Gulag (S05E02)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Genny a Ciro se opět setkávají v Rize, ale na dlouhé rozhovory není čas. Ciro spolupracuje s Rusy a nyní, když je don Aniello mrtvý, potřebuje nového zprostředkovatele, jinak budou všechny stávající dohody zrušeny. Gennymu se rýsuje nová výhodná spolupráce. Dokáže však Cirovi odpustit vše, co se mezi nimi stalo? (Česká televize)

Recenze (6)

Investman 

všechny recenze uživatele

Za mě teda zápletka obří zklamání. Gennaro odpustí Cirovi, že mu zabije oba rodiče a pak mu neodpustí, že žil a nedal o sobě vědět a nechal ho samotného? Moc mi to nedává smysl. Doufal sem, že to bude o tom, že půjdou spolu po Forcella boyz a místo toho jdou proti sobě, no, uvidíme jak to bude dál, ale za mě zklamání. ()

Reklama

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poněkud kostrbaté. Jasné, že jakmile se Jindra dozvěděl, že jeho brácha je naživu, bylo jasné, že na něj ušil boudu, do které se tento chytil. Jen si na to neměl najímat tak hloupý kámoše, kteří ho nechali zdrhnout a pak se nechali postřílet od důchodců. Ciro docela hrtúň. Za záchranu života jen pár Euro... ()

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se s Gennarem a Cirem profuněla druhou epizodou, zakusila si prostředí lotyšského „gulagu“ (dodnes jsem myslela, že gulagy bývaly daleko na Sibiři) a teď už snad můžu doufat v návrat do Neapole. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama