Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Genny se snaží získat kontrolu nad čtvrtí, ale potřebuje k tomu značné množství kokainu. Kde jej získat a jak překazit dodávky drogy konkurenční rodině Levantových? Genny se potřebuje vrátit do hry a přestat se skrývat, nejprve ale musí odrazit policistu Ruggieriho, kterému vražda Savastanových stále nedá spát a dokonce nechal exhumovat těla Gennyho rodičů.  Klíčové pro policisty bude svědectví Azzurry – bude však ochotná manželovi poskytnout alibi? (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Soudce se zakousnul do případu jako vlčák a dost si věří. Z „malého dvorku“ vylezla nová postava, pidiskřet, co se nechá oslovovat „Mníšek“ a komplex malého vzrůstu si vynahrazuje arogancí, přeceňováním vlastních možností a prořízlou držkou: „Jsem malý, jsem drzý a svou hubou nevymáchanou všechno zařídím… jo a brzy se budu ženit.“ A která bude ta šťastná? Nikdo méně urozenější než Grazia Levante, dcera dona a dony Levantových, kteří to už bohužel ovlivnit nemůžou. Bráchové Levantovi ji sprostě prodali. Kecal z Prodané nevěsty by se od nich mohl učit. Tak tuhle scénu jsem hodně dlouho rozdýchávala. Vždyť přece máme jednadvacáté století a je tady snad taky nějaká emancipace. Alespoň že Azzurra je rozumná žena a když něco může změnit, tak to prostě udělá. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hulváti. Konečně jsme zpět v Neapoli, kde mezi tím Secondigliano ovládli Levantovi. Gennaro ho chce zpět. I Levantovi mají svého loajálního dodavatele a ten když nechce dodat Gennarovi, tak si to Gennaro prostě vezme. A zpět je i Ciro. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama