Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý Genny Savastano je neschopný budižkničemu, který dělá jen problémy. Poté, co spíská konflikt s gangem ze sousední čtvrti právě ve chvíli, kdy jeho otec potřebuje všemožnou podporu napříč Neapolí, trpělivost dona Pietra přeteče a rozhodne se z měkkoty Gennyho udělat muže. Jako jeho mentora vybírá Cira – chce si zároveň důkladně prověřit jeho loajalitu. Zdá se totiž, že někdo z gangu vynáší informace policii. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úcta se vytrácí, tradice mizí, zásady mafie už jsou jim cizí.“ Jo jo, mafie už není co bývala. O jednu, dvě generace dříve by mafiánský synáček mluvil s otcem uctivě a ne mu drze odsekával, jak nějaký zpovykaný influencer. A mámu by nešokoval tím, že si do domu rodičů, o půlnoci a bez ptaní, ba aniž by ji nejdřív představil (!), přitáhne čůzu, sbalenou ten den. Tak hlavně že se zdráhá střílet na člověka, pak ho trefí blbě a nakonec ani nedorazí! Kam to ta Itálie spěje? Za trest bude junior bez večeře i bez OKÉNKA [][] -- [][]. V závěru Ciro zjistí, jak důležité je používat interpunkci, na což někteří líní ČSFD „recenzenti“ pečou, neb „bez hacku a carek pisou z mobilu vse, coz je bezne.“ Čert vem háčky? Jak kdy. Například mezi mocichtivý a močichtivý je dost zásadní rozdíl. Ciro už ví, prošel rituálem podřízenosti. Ošklivý mafián, vypil všecičko, ani kapku nenechal pro mne... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl byl jasným vzkazem tvůrců, že nepůjde o žádný čajíček, a druhá epizoda to jen potvrdila. Děj se mi sice zdál být méně akční, přesto neztratil nic na zajímavosti. Kromě paranoie, iniciace bossova syna a lovu krtka došlo i na urinoterapii, co víc už si může divák přát? ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Don to tady rozjel a trochu taky dojel, tak jako jeho synáček. Jak to tak to bývá, děcka bossů jsou úplně marné (hlavně díky rodičům). Druhým dílem to šlo dost nahoru. 77%. ()

Reklama

Reklama