Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Don Pietro dal z vězení jasně na srozuměnou, že po dobu jeho nepřítomnosti má řídit obchody syn Gennaro. Slabý a pasivní Genny je však vždy ve vleku toho, kdo je mu nejbližší, což dobře vědí dva hlavní hráči o moc – donna Imma a Ciro. Imma odveze Gennyho do Milána, aby společně vyzvedli od advokáta Musiho větší částku peněz. Advokát však se svěřenou hotovostí spekuloval a převedl ji na cenné papíry. Peníze gangu jsou v ohrožení a to se u Savastanových neodpouští. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozděluj a panuj, nikoho nešanuj.“ Dona Imma to vzala opravdu pevně do rukou. Musela, výlet do Milána prokázal, že účetní Franco Musi nemá všech pět pohromadě. Natož požadovaných dvacet. Nastal čas pro vnitřní audit a ÚČETNÍ OKÉNKO: [][] Jak by (ne)měl fungovat správný účetní mafie?  Svěřené miliony by měl pravidelně přehazovat lopatou, aby nezplesnivěly.  Neměl by se bát „investovat“. Např. za cizích 20 milionů euro si koupit vlastní prosperující firmu. Oprava, bezcennou. €  Měl by umět zdůvodnit i nezdůvodnitelné. Co na tom, že to nejde.  Rozhodně by měl umět létat. [][] Tu poslední dovednost měl signore Musi určitě trénovat víc. Dona Imma prekérní finanční situaci vyřešila. Zase sama, protože Gennyho to v Miláně „nebavilo.“ Asi už brzo mamánka vyžene do světa, na zkušenou. Ciro pojede do Španělska, na brigádu, sklízet hořké plody. Zejména zeptat se Conteho, jak si užíval grilování své mámy v úvodní epizodě. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím přiznat, že pokud bych hodnotil pátou epizodu čistě objektivně, nadělil bych jí jen čtyři hvězdičky. Pátý kousek jsem ale subjektivně přihodil za finanční machinace Franca Musiho, které mě hodně pobavily, a za ledově chladné rozhodování donny Immy. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama