Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co se zbavila dvou hlavních protihráčů, drží donna Imma obchody pevně v rukou. Najde i nové odbytiště pro prodej drog. Kde jsou feťáci, tam je i policie a problémy, a tak je potřeba si naklonit srdce místních lidí. Imma se vyžívá v roli spasitelky chudých a rozšiřuje svou působnost do dalších čtvrtí. Konkurenčním drogovým bossům se to však samozřejmě nechce líbit a válka gangů na sebe nenechá dlouho čekat. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vskutku výživný děj přinesla sedmá epizoda. Tempo sice nebylo zrovna zběsilé, ale přesto jsem se výborně bavil. Finální fáze drogového byznysu mi tady byla představena v dokonale profesionálním provedení. Být slabší povaha, možná bych potupně vrhl, takto musím pouze ocenit tvůrce za to, že mě přiměli k uznalému odplivnutí. ()

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najznepokojujúcejšia epizóda prvej série. Už predošlá bola dobrý adrenalín pri Cirovej ruskej rulete "50 na 50". No vybudovanie z celej odpornej štvrte jednen obrovský narkospot (zaterasenie príjazdovej cesty pre vozidlá, zamrežovanie podchodov, jeden podchod ihly a škrtidlá druhý predaj drog, na balkónoch bežných ľudí hliadky s 6 hodinovými smenami a riadenie celej tejto psychiatrie popri ďalších mŕtvych na uliciach, úplne nových pravidiel od novej šéfky klanu. Dobrý seriál. Potreboval trošku rozbeh no po tomto diely je presne tam kde som ho mať chcel. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesunem se na sídliště, opevníme odbytiště.“ Dona aktuálně jako jediná z klanu nosí kalhoty, zatímco synáček se jí schovává pod sukni. Resp. do nohavic. Minule ho poslala za oceán, dojednat kšeft za všechny prachy. Dnes zjistíme, zda Genny na pionýrském táboře v honduraské džungli bobříka odvahy splnil. Mamá si zatím pořídila zajímavý módní doplněk, bojového psa. Já ho hned začal krmit, aby si na mě zvyknul, netušíc, že na jednu epizodu to vůbec nestojí za to. Genny totiž v Hondurasu získal výuční řeznický list v oboru „Bourání masa v nuceném výseku.“ Ciro dostal zajímavý úkol, opevnit celý činžákový vnitroblok, aby byl při prodeji drog klid na práci. SKLEPNÍ OKÉNKO: [][] Co z něj pozorujeme na place? ¥¥ Kšefty se hýbou. Až moc, socha Madony by mohla vyprávět. Tedy kdyby ještě měla hlavu. ¥¥ Lízátko, řečený „úrok 70% je tak akorát,“ byl drzý na Donu. Už dolízal. ¥¥ Pozor, krejčovský salón se svatebními šaty je na prodej! [][] To mou ženu navnadilo a mě zneklidnilo. Prasátko i kladívko raději někam schovám. Otrkaný Genny byl u holiče, konečně vypadá jako mafián. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama