Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Conte se vrací do Neapole, aby pomstil vraždu Tonina Russa. Řidiče mu dělá bratr mladého Daniela, který netuší, že neustálé zoufalé telefonáty od mladšího bratra znamenají katastrofu. Právě Daniele je totiž vrahem, kterého chce Conte vypátrat a odpravit. Ciro už ví, že se jeho intrika tak docela nezdařila. Vražda Daniho dívky, nevinné oběti, připoutala k válce gangů nevítanou pozornost médií a policie. Ciro si však už vybral a musí dál hrát svou riskantní dvojí hru. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze Španělska cesta dlouhá, marná po pomstě je touha.“ Barcelona - Neapol, 1550 km, 14 hodin jízdy. Polovinu epizody tedy strávíme otráveně za volantem. OKÉNKO AUDINY: [][] Co se za ním míhá? [][] Stromy... [][] Domy... [][] Mrtvolné vzpomínky. [][] Stromy... [][] Domy... [][] Živé obavy z vražedné budoucnosti. [][] Stromy... [][] Domy... [][] Nudu si krátíme típáním hovorů od neodbytného bráchy. Nakonec i kliďasovi Contemu dojde svatá trpělivost a povolí svému řidiči vyřídit si v pracovní době soukromý hovor. Uznalý šéf, pod takovým je radost pracovat. Závidím. Díky tomu se boss konečně dozví, kdo koho a proč a komu za to patřičně „poděkovat.“ Genny zatím po Neapoli rozhlašuje „my nic, my muzikanti,“ netušíc, že mu sako na zádech boulí Cirova pidla a že tím, jak ohnivě se bije v počestná prsa, je jen za blbce. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se rozhodli rozvimout dějovou linii z předchozího dílu a rozhodli se evidentně správně. Desátá epizoda nebyla o nic horší než ta devátá a první sezóna si i nadále udržuje vysoký standard. Jsem fakt zvědavý, jakým způsobem bude celá řada gradovat, a už teď se těším. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S nástupem Marca Palvetti  došlo konečně k výraznému oživení scény plné jinak nudných, nezáživných a netalentovaných herců.  Škoda, že až v posledních epizodách. Tak snad v další sérii... ()

Reklama

Reklama