Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

To, čeho se všichni báli, se stalo krutou skutečností. Daniho smrt odstartovala krveprolití, které je brutální i na neapolské poměry. Všichni minulí i současní nepřátelé Savastanových se spojili s Contem a Genny kromě toho čelí i rozkolu uvnitř vlastního klanu. Jedině zásah donny Immy trochu uklidní rozjitřené vztahy a nastolí křehké příměří. Imma dokonce na vlastní pěst odhalí, jak to ve skutečnosti bylo s vraždou Tonina Russa. Tím se ovšem ocitne v Cirově hledáčku... (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vražda není pouhá chyba. Tak se Bible neohýbá!" Na pohřbu mafiánského zabijáka, jen šestnáctiletého (!) chlapce, se kněz rozohnil a kázal o morálce, jeho plamenná slova však zapadla a uhasla v davu ustrašených, rezignovaných a jen přežívajících občanů. V podhoubí, z kterého rostou mladí gangsteři jak houby po dešti kulek. OKÉNKO DO KUCHYNĚ: [][] Emoce vřou, atmosféra v klanu Savastano houstne, kdo se chopí úkolu ji zamíchat? 1) Genny: „Karbaník by si měl sežrat jazyk! 2) Stará garda. Nikdy nepodceňujte kmotrovské dědky! Spiderman už ví... 3) Intrikán Ciro. Jako obvykle se směje za bukem a nad každou mrtvolou si mne ruce tak radostně, až mu málem začínají doutnat. [][] Genny svolal schůzi a klidní vášně. Naivně si myslí, že úspěšně. Bruno našel na záznamníku vzkaz ze záhrobí, někdo bude mít velký problém. Dona Imma si myslí, že Ciro, čtyři adolescenti na motorkách jsou jiného názoru. Zatracená italská mládež! Žádná úcta k tradicím ani ke mně, coby divákovi. Tuhle postavu jsem měl docela rád. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V případě deváté epizody jsem nad hodnocením nemusel vůbec váhat. Tvůrci se jasně rozhodli nezkazit závěrečné díly první sezóny, proto přišli se skvělou atmosférou, napětí bylo tolik jako v kšandách velmi obézního jedince a akce byla jako vždy perfektně ošéfovaná. ()

Reklama

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

  • V scéne, kde ide Tonino Spiderman (Alessio Gallo) na skútri, si spieva pesničku „E Chiammalo“ od talianskeho speváka Anthonyho. (Patrik200s)

Reklama

Reklama