Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sotva stačil Genny pochovat matku, už se znovu rozhořela smrtící bitva mezi jeho mladými stoupenci a staršími členy rodiny, kteří jsou loajální k jeho otci. Díky lsti donny Immy se Gennymu po její smrti konečně vyjeví celý rozsah Cirovy zrady. Vydává příkaz: Cira je třeba najít a potrestat stůj co stůj. Kartami však může zamíchat ještě jeden hráč, na kterého všichni tak trochu zapomněli... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufám, že tímto neskončila vláda Savastanových, a ti zbylí ještě řeknou svoje. Pláču pro šarmantní, nezkrotnou a spravedlivou donu Immu, která musela odejít tak brzy, měla jsem ji ráda. Konkurent jejich klanu Salvatore Conte je ovlivnitelný sráč, který je zaslepený, hloupý, a nemá odhad na lidi, což se mu jednou vymstí. A Ciro je sebestředný, namyšlený hajzl, toužící po moci, penězích a hnaný vírou, že se pro další generace stane opravdu Nesmrtelným. Čas a osud ukáže. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Igelit rozbalen, sekáček nabroušen..." i podlahu přikryli, aby nenasvinili. Ciro už je na židli, několik párů rukou ho pevně drží a ostří sekáčku mu přejíždí po pštrosím krku. A...? A nic. Salvatore Conte je mafián na baterky a nechá se trestuhodně snadno ukecat. Zazvonit u Conteho nějací Šmejdi, bez problému by mu prodali ty svoje hrnce, rovnou čtyři sady. To Genny je jinačí sekáč. Konečně našel černou fixu a namaloval křiváckému pštrosovi na záda terč. Za 150 tisíc euro. OKÉNKO MÁRNICE: [][] Mrtvoly se hromadí. V ulicích Neapole tečou potoky krve, každý střílí na každého. Kdo za to může? A) Genny Savastano. B) Konkurenční boss Salvatore Conte. C) Zrádce Ciro di Marzio. D) Všeho schopní gauneři Stefano Bises, Leonardo Fasoli a Ludovica Rampoldi. [][] Správně je za D). To scenáristi nám postříleli prakticky všechny sympatické postavy první série. Naštěstí aspoň jeden člen staré gardy kulkám unikl, zorganizoval přepadení vězeňského transportu a vrátil na scénu hlavní postavu, již dlouho hibernující. Kabrňák, aspoň mi dal důvod těšit se na sérii 2. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podařilo se! Tvůrci seriálu se nenechali ukolébat dosavadními úspěchy a ve finále první sezóny se pěkně odvázali. Stejně jako u předchozí epizody musím vyzdvihnout dokonalou atmosféru, akci i napětí. Příběh se scénáristům v žádném případě nevymknul z ruky, tempo bylo více než svižné a já se můžu těšit na druhou řadu. ()

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud hodnotím první řadu seriálu, je to velmi dobré a rozhodně se v dalších dílech bude stupňovat drsnost. Je to těžký někomu fandit, protože když už přivřete jedno oko, tak bum, masakr a musíte zavřít obě. Nejhorší na tom je, že okolo těchhle lokalit jsem jela a teď vypadají ještě hůř, probíhala válka mafie o odpady, kterou musel řešit Berlusconi a EU, tudíž kontejnery byly zapálený a vůbec ten stín nezákonného se tam hmatatelně vznáší. Pár dní po příjezdu se tam vystřílela na ulici mafie, asi osm mrtvých. No, a přesto, je to nádherné město, v kterém žijí I normální Italové. Ale co si budeme pivídat, tihle zmetci tam jsou a jsou tohohle schopní. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"If I betray you, you who really loves me but I don't love you at all and I think you're just a poor fool... If I kill your Mom, just because she tried to protect you from me, what would you do?" ()

Reklama

Reklama