Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kampánie je prorostlá skrz naskrz drogami, korupcí a krvavými odplatami. Epicentrum tvoří hlavní město Neapol, kde sídlí rodinný klan Savastanovců. Ještě donedávna panoval obávané zločinecké organizaci. Ale Camorra už není tím, čím bývala. Staré zlaté časy se zdají být pryč. Mafiánský boss Pietro Savastano přišel za mřížemi o zbytek zdravého rozumu. Na scéně se však objeví jeho někdejší pravá ruka, která byla považována za syna smrti. Zatočí společně s bezvládím Camorry, sužovanou nenasytnými rivaly, kteří se derou k moci, hlava nehlava? (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizodě druhé sezóny do plné palby chybělo takové to "něco", co by mě přesvědčilo o tom, abych přitlačil na hodnocení. Každopádně jsem už z prvního dílu pochopil, že ani tentokrát nebudu mít komu fandit, protože to tady zase bude jen samý zmetek. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Guys, I didn't pretend to be crazy all this time just to get caught or get shot. I gotta leave here, but from this moment, here in Naples you're my eyes, my hands, my heart and my anger. And I assure you of one thing: we'll take back everything that's ours." ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama