Der Aufstand
Claudio CupelliniPředloha:
Roberto Saviano (kniha)Scénář:
Stefano Bises, Leonardo Fasoli, Roberto SavianoKamera:
Paolo Carnera, Ivan CasalgrandiHrají:
Marco D'Amore, Fortunato Cerlino, Salvatore Esposito, Fabio De Caro, Lino Musella, Cristina Donadio, Ivana Lotito, Carmine Monaco, Giovanni Buselli, Christian Giroso, Cristiana Dell'Anna, Antonio Folletto, Luca Gallone, Gianluca Di Gennaro, Liana Balogun, Daniele Vicorito, Antonio Ciccone, Riccardo CiccarelliObsah
Klan Savastanovců byl rozdělen vedví. Gennaro Savastano se snaží vybudovat vlastní impérium a tahá za nitky všemi směry, a to bez ohledu na trpěného otce Pietra, kdysi obávané hlavy zločinu v Itálii, která má prozatím svázané ruce. Sám Gennaro však naráží na nekalé praktiky zběhlého Cira Di Marzia; je to on, kdo po pádu Pietra třímá otěže obchodu se zbraněmi a drogami nejen v neapolské oblasti. Gennaro na vlastní kůži zakusí, že každá akce vyvolává reakci – a ta nemusí být vždy příjemná.(Česká televize)
žádní fanoušci
![]() |
14.06.2016 Sky Atlantic |
---|
Necrotongue
V minulém komentáři jsem napsal, že mi při kvalitně napsaných záludnostech ani nechybí akce a v šesté epizodě jsem dostal obojí v jednom dobře fungujícím balíčku. Každopádně mám za sebou první polovinu druhé sezóny a tvůrci se zatím velice snaží o to, abych byl spokojen.(25.9.2020)
Loki_Six
"Everyone's got rats. Depends if the rats eat provisions or one another."(28.7.2019)