Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Král neapolského podsvětí je mrtev, ať žije král. Savastanův klan utrpěl v posledním boji o moc těžké ztráty, po prolití otcovy krve se ovšem Gennaro konečně stává právoplatným nástupcem a obávaným bossem. Jeho území teď pokrývá nejenom severní Neapoli, ale také Řím, když jeho tchán, Don Giuseppe zůstává ve vězení. Přichází období smíru a spolupráce, mafiánské klany jsou příliš vyčerpané krevními mstami i policejními raziemi a obchodní cesty se nesmí zastavit. Jenže nová spojenectví jsou křehká, stará nesou nezhojené rány a nikdo nežije navždy. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Král je mrtev, ať žije král, či z učedníka se stal mistr, jak chcete, faktem je, že z Gennyho je plnohodnotný don Gennaro. Už v minulé řadě poslední ze Savastanů ukázal, že dokáže taktizovat a trpělivě vyčkávat na příležitost, zde jen dokládá, že - SPOILER - odstraněním Malamoreho - SPOILER dává definitivně vale starým pořádkům a dál bude vládnout sám a podle svého. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda třetí sezóny nebyla vůbec špatná, měl jsem jen pocit, že dění v Římě zpomaluje tempo dílu a že neustálé přesuny Neapol- Řím a zpět tak nějak ředí děj. Ve všech ostatních ohledech jsem se ale opět výborně bavil, protože vývoj příběhu nikterak nestagnoval. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série pokračuje tam, kde skončila okamžitě druhá. Trochu jsem byl zmatený, protože už jsem si některé postavy nepamatoval, kde se vzaly ( třeba ženský obou Savastanů ) , takže bez znalosti předchozí série se neznalý člověk dlouho nechytá. Ale já se pak chytnul a zase poznávám ten poutavý způsob vyprávění a obrazu a i ta ikonická melodie takže jako seznamovací S03E01 slibuje stejnou notu v třetí sérii jako v těch předchozích. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama