Reklama

Reklama

Gomora - Série 3 (2017) (série)


Hasta la muerte (S03E02)

(epizoda)
  • Německo Der beste Buchhalter der Welt

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý ze spolupracovníků Camorry si dříve či později potřísní ruce krví, bílé límečky nevyjímaje. Pro Gegeho, nového účetního Dona Gennara, takový den nastal právě dnes. A zatímco se Genny zbavuje nepohodlných lidí, na svobodu je propuštěn Giuseppe Avitabile, který se svým zetěm ani s novým uspořádáním organizace není ani trochu smířený. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I v případě druhé epizody jsem ubral z hodnocení hvězdičku, i když připouštím, že je problém možná na mé straně a ne na straně tvůrců. V neapolském bezútěšném prostředí jsem si to celé užíval mnohem více, Řím mě příliš nebere, ale snad se tvůrci do Neapole zase naplno vrátí... ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"... a jeho krutovláda bude ještě krvavější, než ta jeho otce..." Tak nějak by se dal popsat naturalistický/řeznický začátek nového příběhu, když jsme se posunuli dějově o rok dopředu. Genny zdaleka nemá vyhráno a jeho tchán si očividně nenechá zradu v rodině jen tak líbit a nebude sedět v luxusním domácím vězení se založenýma rukama. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase zmatek. že přesně nevím, co některé postavy měly v předchozí řadě a některé nové postavy. Na začátku chudák Gennyho účetní Gege musí naléhavě pomoc Gennymu s likvidací nějakých lidí a v druhé polovině se řeší návrat tchána, kterému Genny pomohl do lochu, což teda tatík asi neví, ale přesto svému zeťovi smrtelně neveří. Zatím to dějově není žádný extra posun, ale co naplat - způsob vyprávění, atmosféra, herecké výkony - to vše naprosto famózní a já bez dechu sledoval od začátku do konce jednu napínavou parádu, kde člověk neztratí pozornost ani na jednu sekundu. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda postrádá byť jen špetku logiky. Za to dochází k dnes již tradičnímu obohacení, bez kterého  nelze natočit nic, ač tahle srágora vznikla v roce 2017. Doufala jsem, že aspoň ve 3. sérii se autoři zbaví těch příšerných laciných pozlacených interiérů, ale marně. Je mi z nich zle a nedokážu rozlišit, u koho v baráku se zrovna scéna odehrává. ()

Reklama

Reklama