Reklama

Reklama

Gomora - Série 3 (2017) (série)


Inferno (S03E03)

(epizoda)
  • Německo Mädchen aus Albanien

VOD (1)

Jako Charón v podsvětí, ani pašerák nesmí dopřát sluchu spílání a proseb těch, které převáží na druhou stranu. Poté, co Ciro pomstil smrt své dcery, se raději na čas stáhne do Bulharska. V Sofii se protlouká jako pěšák obávaného Valentina, který má pod palcem obchod s lidmi i s drogami po celé metropoli. Ani zde se ovšem Ciro nevyhne krveprolití, když se náhodou postaví mezi mafiánského bosse a jeho syna. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že jsem v předchozím komentáři nemlčel, stěžoval jsem si na Řím a skončil jsem v Bulharsku... Má kopie seriálu je, bohužel, dabovaná, takže když se mluví jinak než italsky, jsem v .... Ano, až tam. Fakt jsem si bulharský díl "užil", navíc jsem moc nepochopil Cirovo jednání. Na mě to neuhraje, pořád si pamatuju Deboru i Manu. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě že se Cirova bulharská anabáze vyřešila během jedné epizody. Nemám ho ráda, ale i tak mi ho bylo líto. Ciro se v Bulharsku choval mravně. Nechlastal, nešoustal a bydlel ve skromném panelákovém bytě, kterého by se štítila i albánská děvka. Ale i přes svou snahu se integrovat zůstal pro Bulhary jen "podělanej makarón." ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se krásně ukazuje, že ač se Gennaro, nebo Don Pietro snažili, nebo snaží sebevíc, tak hlavním tahounem seriálu byl přeci jen vždycky Ciro (a to hlavně díky skvělému Marco D'Amoremu). Neutěšená situace v Bulharsku, kterou znázorňuje tenhle díl, je opravdu pro silné povahy. Ukazuje se, že i v Cirovi se mohlo něco zlomit. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bulharský díl v bulharštině ( " Dobrý den"), kde Ciro maká pro nějaký bulharský gangstery ( drogy, nucená prostituce, uprchlíci) tatíka se synem, který se ho chce zbavit, tak se Ciro pakuje do Itálie a při divoký jízdě uzavře účty a prostřílí se do Itálie přes Moldávii, protože s sebou veme z výřivky jednu nucenou k prostituci Albánku ( krásná Boriana Manoilova, která utíká úplně nahatá ). ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama