Reklama

Reklama

Gomora - Série 3 (2017) (série)


Il filo e la Moira (S03E04)

(epizoda)
  • Německo So etwas wie Familie

VOD (1)

Obsahy(1)

Předivo osudu je utkáno v tenkou nit a jen sudičky vědí, kam dopadne ostří nůžek. Scianel se navzdory všem podaří uniknout trestu a je zpátky na svobodě, připravená bojovat o své území. A z bulharského podsvětí se domů vrací také Ciro. Mezitím se v přístavu odehrává souboj Gennyho a Dona Giuseppeho o uzavření obchodu a jen jeden z nich může zůstat v čele rodiny, zatímco poražený bude zcela odstřižen. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do čtvrté epizody jsem měl ze třetí sezóny takový zvláštní pocit, prostě to nebylo ono, tento díl mi ale přinesl přesně takovou Gomorru, jakou jsem si oblíbil. I Řím už mě konečně oslovil, nejvíc mě ale potěšilo, že tady všechny cesty nevedou do Věčného města ale do Neapole. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gennaro dostal konečně lekci, která mu srazila hřebínek. A kromě nakládačky dostal i mafiánský soudní zákaz vykonávat profesi. To by mě zajímalo, čím se teď s prominutím hodlá živit. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Restart! Kdo chce všechno, nemusí mít nakonec vůbec nic. Genny se přepočítal a podcenil Giuseppe Avitabileho, který mu ukázal, že hraje jinou ligu, než si Genny myslí. Seriál se tak vrací do Secondilliana v Neapoli, kde byl ostatně stejně nejlepší. Gennymu a Cirovi nakonec nezbude nic jiného, než spolupracovat. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý restart seriálu - oba hlavní protagonisté jsou úplně na začátku a ještě v daleko horší situaci, než za dona Pietra. Z Říma a Sofie zpět mezi brutální paneláky. Jinak Gennaro v Římě si ukousl moc velký krajíc. Sice šel na to takticky, ale tam jsou ještě větší šajby a jeho svět jsou plácky, ne obrovské developerské projekty, i když ty samozřejmě mají daleko větší smysl. 82%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • V den premiéry hrál fotbalový klub SSC Neapol domácí prestižní zápas s Juventusem. Aby obyvatelé Neapole, jež Gomoru milují stejně vášnivě jako místní fotbalový klub, stihli vysílání Gomory i zápas Neapole, přemluvili televizi Sky, aby díl vysílala dříve. Přestože televizní stanice vyhověla, Neapol nakonec podlehla Juventusu 0:1. (Šéfik)

Reklama

Reklama