Reklama

Reklama

Gomora - Série 3 (2017) (série)


Come nascere (S03E06)

(epizoda)
  • Německo Der Tod ist das beste Geschäft

VOD (1)

Obsahy(1)

Camorra se o vás postará, od kolébky až do hrobu. Mafie nejsou jen ozbrojení vojáci a jejich bossové. Prorůstá celým městem a mnoho nezasvěcených vůbec netuší, pro koho pracují. Genny musí od nuly zbudovat novou neviditelnou síť, začne podporou místního politika a také nenápadnou prádelnou. Ale každá malá chyba ho v téhle zranitelné pozici ohrožuje a Genny tak nemá slitování vůbec s nikým. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych přihodil pátou hvězdičku jen za konečné řešení problémů s reptajícím zaměstnancem, s klidem bych si to obhájil, protože to byl opravdu syrový moment, ale na plnou palbu by došlo i bez toho, protože tvůrci opět nechali průchod intrikám a já jsem si to užíval. A ta atmosféra- paráda. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"When my father took over Secondigliano, it was a slum where they dumped people who were not welcome downtown. My father saw a future in it and made it into the largest drugs supermarket in Europe. Do you know how they called us downtown in the 1980s? The little monkeys. They treated us like animals and wanted to lock us in cages. But thanks to my father they later became nice to us to get our drugs." ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně silná epizoda. Obzvláště pokud si dáme do souvislosti, jak je zde znázorněno přidělování veřejných zakázek municipalitami, s tím, kvůli čemu byl možná zavražděn na Slovensku novinář Ján Kuciak a jeho partnerka. A obávám se, že u nás také nejsme úplně daleko od zde znázorněného extrému. Odstranění nepohodlného pracovníka je pak skutečně mrazivé. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama