Reklama

Reklama

Gomora - Série 3 (2017) (série)


Per sempre (S03E12)

(epizoda)
  • Německo Der Bruder meines Bruders

VOD (1)

Obsahy(1)

Opravdový mír stvrdí jen krev starých nepřátel. Díky Gennyho a Cirově plánu se uvolnilo hned několik míst u kulatého stolu Konfederace, ale válka ještě není u konce. Skupina kolem Enza „Modré krve“ do starých struktur nikdy patřit nechtěla a Gennymu zase nestačí přerozdělit si území mrtvých. Chce se stát prvním ze Secondigliana, který ovládne centrum Neapole a v cestě mu stojí bratři Capacciové i mafiánský stařešina Čaroděj. Mír se nakonec podaří dojednat, jen za úplně jiných podmínek a jedné obrovské oběti. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně, ani tentokrát si tvůrci finální epizodou nepokazili skvěle rozjetou sezónu, a znovu přišli s dílem napumpovaným dokonalou atmosférou, pořádnou porcí napětí, a až nečekaně vysokou úmrtností mezi opravdu důležitými figurami. Opět jsem se skvěle bavil. ()

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase se velmi razantně změnil děj, a to velmi zásadně. Skvěle zahrané, celou sérii provázela výborná kamera, její kvalita neustále kulminovala, všichni šmejdi se zbytkem lidství byli v této obsáhlé sérii s množstvím postav znázorněni naprosto dokonale. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Relatívne pokojná dohra predošlej napínavého výbušnej epizódy. Z hľadiska pozície postáv logické (aj keď predsa len, ako sa to tajomstvo dozvedeli?), no po emočnej stránke (hlavne v závere) to šlo iste vygradovať lepšie, no aj to ponúknuté malo svoje čaro. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Thanks to you, we're locking the monkeys back up in their cage. The agreement they want to conclude does not exist. The Wizard knows that. That's the price we'll have to pay to end the war. Tomorrow, Gennaro Savastano will take everything for himself. The Charming's district. And then he wants the rest too. I'll tell you what we're going to do. Now my brother and I bow our heads, just like you. But we still have a trump card up our sleeve. Do you want to play it?" ()

bartos93 

všechny recenze uživatele

Finálních pět minut bylo doposud pro mě nejsilnějších pět minut z celého seriálu. Tvůrci si pečlivě připravovali cestičku k tomuto emotivnímu konci, který by nebyl schopný bez skvělého vývoje postav a jejich vztahu mezi nimi a co se mě týče, tak za mě představitelé Gennyho a Cira ten konec zahráli naprosto dokonale, každý slovo, každý pohled, každý pohyb, každá slza a každý výraz v jejich obličejích... „Krásnej pohled na Neapol. O tomhle jsem snil." ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama