Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Secondiglianu nově poroučí dona Patricia a řídí dodávky drog do všech čtvrtí rozlehlé Neapole. Zatím nenarušené příměří nabízí příležitost i pro mladou krev, je však nutné dodržovat pravidla. A pokud někdo přešlápne, druhou šanci už nedostane. Patri ví, že pozice šéfky jí vynesla mocné nepřátele a nemůže zcela věřit nikomu. Zároveň se ale nedokáže ubránit pocitu, že mezi Levantovými našla blízkého spojence. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Secondiglianu se dospívá rychle… nebo taky vůbec. Dva mladí kluci přepadli podnik patřící mafii. Dona Patrizia jim kupodivu odpustila a dala jim práci. A co oni? Hned další průšvih. Poslední v jejich krátkém životě. Slovy Patrizie: „Se všema tady jednám jako s vlastníma dětma. Když neposlechnou, zaplatí.“ Patrizia odjíždí do Bologni, pracovně i za láskou. Poprvé ji vidíme v šatech. Luxusní model, s velkým hadem na prsou, že by had z Ráje? Proběhne noc vášně, ale ráno se milenec probouzí sám, povinnosti šéfky klanu mají přednost. Tak třeba spolu posnídají příště. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U třetí epizody jsem mohl pošetřit jednu hvězdičku; nebyl to sice špatný díl, ale když skončil, došlo mi, že kdybych ho neviděl, asi by se vůbec nic nestalo. Tvůrci se divákovi zjevně snažili přiblížit postavu dony Patrizie, a to se jim v podstatě podařilo, nic nového jsem se ale nedozvěděl a příběh se vlastně nikam neposunul. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama