Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Patri stále netuší, kdo stojí za policejní razií, která ji zasáhla na citlivém místě. Její pravá ruka Nicola se vydává pátrat po viníkovi na vlastní pěst, aby se před šéfkou Secondigliana očistil. Stopy ho ale zavedou přímo do středu spiknutí a Nicola je nucen volit mezi svou rodinou a loajalitou k doně Patri. Podobné dilema čeká i Mickeyho, který stále svádí tichý boj se svým otcem. A před složitou volbou ohledně rodiny stojí i osamocená Patri, která kvůli rozhodování dokonce vyhledá svého odcizeného bratra. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy mne nepřestane udivovat, jaký obrovský počet lidí se podílí na výrobě seriálu. Jen toho komparzu, než Nico prošel dlouhou chodbou do sídla černošského mafiánského gangu, to bylo neuvěřitelné. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nico má podezření a snaží se pátrat na vlastní pěst, což se mu stane osudným. Zrovna když se kluk začal dostávat do popředí. Prostě smůla. A princátko klanu Levante, který ovládá spisovnou italštinu, už mě taky začíná pěkně sejřit. Když teď dostal od otce požehnání ke svatbě, tak doufám že jim Patri tu jejich rodinnou mafiánskou pohodu řádně nabourá. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak šestá epizoda se Cirovi povedla jasně na plnou palbu. Ona se mu sice podařila už ta předchozí, té jsem ale ubral jeden kousek za scénář. Znovu jsem dostal parádní pohled do temného neapolského podsvětí se vším, co k tomu patřilo. Nové intriky mě vždycky potěší. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne spoznávame Nicolu nielen ako chladnokrvného hajzla, ale aj ako loajálneho vojaka a človeka milujúceho rodinu. Trasúcu sa peru si tu doteraz nepamätám. Napätie, autentické herectvo a tradičné technicky kvalitné prevedenie sa opäť postarali o neopakovateľný zážitok. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama